Φυσικό καστανόξανθο

14.08.2015
Από τα πιο "γλυκά" χρώματα για τα μαλλιά, το καστανόξανθο σε βγάζει από το δίλημμα του τι χρώμα να διαλέξεις για τα μαλλιά σου. Είναι ένα χρώμα φυσικό, καλοκαιρινό αλλά και λαμπερό που ταιριάζει στις περισσότερες. Αν είσαι καστανή μπορείς να τολμήσεις και την τάση ombre και να φτάσεις με πιο αργούς ρυθμούς στο επιθυμητό αποτέλεσμα. Μελί, ξανθό του βουτύρου και αποχρώσεις της καραμέλας δένουν τέλεια με τις πιο φυσικές καστανές αποχρώσεις και δημιουργούν ένα μοναδικό αποτέλεσμα. To βασικό είναι πως πρόκειται για ένα χρώμα που δεν θα βαρεθείς και που θα μπορέσεις να κρατήσεις και τον Σεπτέμβριο πριν αποφασίσεις ποιο θα είναι το χρώμα που θα διαλέξεις για το φθινόπωρο.

Από τα πιο "γλυκά" χρώματα για τα μαλλιά, το καστανόξανθο σε βγάζει από το δίλημμα του τι χρώμα να διαλέξεις για τα μαλλιά σου. Είναι ένα χρώμα φυσικό, καλοκαιρινό αλλά και λαμπερό που ταιριάζει στις περισσότερες. Αν είσαι καστανή μπορείς να τολμήσεις και την τάση ombre και να φτάσεις με πιο αργούς ρυθμούς στο επιθυμητό αποτέλεσμα.

Μελί, ξανθό του βουτύρου και αποχρώσεις της καραμέλας δένουν τέλεια με τις πιο φυσικές καστανές αποχρώσεις και δημιουργούν ένα μοναδικό αποτέλεσμα.

To βασικό είναι πως πρόκειται για ένα χρώμα που δεν θα βαρεθείς και που θα μπορέσεις να κρατήσεις και τον Σεπτέμβριο πριν αποφασίσεις ποιο θα είναι το χρώμα που θα διαλέξεις για το φθινόπωρο.