Η Liftactiv Supreme της Vichy

07.09.2015
Όπως κι εσείς, 1 στις 2 γυναίκες νιώθει ότι δείχνει μεγαλύτερη το βράδυ από ό,τι το πρωί. Μια αποκλειστική μελέτη των Εργαστηρίων Vichy αποδεικνύει ότι η επιδερμίδα σας επιβραδύνει τις λειτουργίες της. 30 ώρες vs 6 ωρών Τόσην ώρα χρειάζεται μια επιδερμίδα μεγαλύτερης ηλικίας για να φτάσει στη μέγιστη επανόρθωση συγκριτικά με μια νεότερη. Τα Εργαστήρια Vichy ανακάλυψαν ότι, ανεξάρτητα από το πόσο δραστήρια και ενεργητική νιώθετε, οι κύκλοι επανόρθωσης της επιδερμίδας επιβραδύνονται με την ηλικία. Εάν δεν παρέμβουμε, ο χρόνος πλήρους επανόρθωσης της επιδερμίδας αυξάνεται από τις 6 στις 30 ώρες! Αυτό σημαίνει ότι πλέον μια ολόκληρη ημέρα δεν φτάνει. Γι’ αυτό αισθάνεστε ότι η νεότητα χάνεται σταδιακά: τα σημάδια γήρανσης εγκαθίστανται. Με 4 αντιγηραντικά δραστικά συστατικά για συνεχή αποτελεσματικότητα σε ρυτίδες και σφριγηλότητα, η LIFTACTIV SUPREME προσφέρει τέλειο δέρμα από το πρωί ως το βράδυ.

Όπως κι εσείς, 1 στις 2 γυναίκες νιώθει ότι δείχνει μεγαλύτερη το βράδυ από ό,τι το πρωί. Μια αποκλειστική μελέτη των Εργαστηρίων Vichy αποδεικνύει ότι η επιδερμίδα σας επιβραδύνει τις λειτουργίες της.

30 ώρες vs 6 ωρών

Τόσην ώρα χρειάζεται μια επιδερμίδα μεγαλύτερης ηλικίας για να φτάσει στη μέγιστη επανόρθωση συγκριτικά με μια νεότερη.

Τα Εργαστήρια Vichy ανακάλυψαν ότι, ανεξάρτητα από το πόσο δραστήρια και ενεργητική νιώθετε, οι κύκλοι επανόρθωσης της επιδερμίδας επιβραδύνονται με την ηλικία. Εάν δεν παρέμβουμε, ο χρόνος πλήρους επανόρθωσης της επιδερμίδας αυξάνεται από τις 6 στις 30 ώρες! Αυτό σημαίνει ότι πλέον μια ολόκληρη ημέρα δεν φτάνει. Γι’ αυτό αισθάνεστε ότι η νεότητα χάνεται σταδιακά: τα σημάδια γήρανσης εγκαθίστανται.

Με 4 αντιγηραντικά δραστικά συστατικά για συνεχή αποτελεσματικότητα σε ρυτίδες και σφριγηλότητα, η LIFTACTIV SUPREME προσφέρει τέλειο δέρμα από το πρωί ως το βράδυ.