Ζεστό χάλκινο

14.09.2015
Το κόκκινο χρώμα είναι ένα σπάνιο και "δύσκολο" χρώμα από τη φύση του αλλά ή αλήθεια είναι πως φέτος θα δούμε πολλά και εκθαμβωτικά χρώματα στις αποχρώσεις του χάλκινου που μας δίνουν την απαραίτητη έμπνευση να υποδεχθούμε τη νέα σεζόν με κέφι και ενθουσιασμό. Το κόκκινο χρώμα στα μαλλιά αναβιώνει σε ένα βαθμό το στιλ των '70's ενώ οι πλούσιες αποχρώσεις του χαλκού στην πιο σκούρα ή πιο ανοιχτόχρωμη εκδοχή του είναι δυνατόν να μεταμορφώσει ολοκληρωτικά μέχρι και την πιο ορκισμένη καστανή. Το ζεστό χάλκινο χρώμα που είδαμε στα σόου του Tommy Hilfiger ήταν απλά ένα συγκλονιστικό χρώμα για τη νέα σεζόν, ενώ στη φωτογραφία βλέπουμε το ζεστό χάλκινο χρώμα του Monique Lhuillier σε μια πλούσια απόχρωση του χάλκινου που κέρδισε τις εντυπώσεις χωρίς προηγούμενο.

Το κόκκινο χρώμα είναι ένα σπάνιο και "δύσκολο" χρώμα από τη φύση του αλλά ή αλήθεια είναι πως φέτος θα δούμε πολλά και εκθαμβωτικά χρώματα στις αποχρώσεις του χάλκινου που μας δίνουν την απαραίτητη έμπνευση να υποδεχθούμε τη νέα σεζόν με κέφι και ενθουσιασμό. Το κόκκινο χρώμα στα μαλλιά αναβιώνει σε ένα βαθμό το στιλ των '70's ενώ οι πλούσιες αποχρώσεις του χαλκού στην πιο σκούρα ή πιο ανοιχτόχρωμη εκδοχή του είναι δυνατόν να μεταμορφώσει ολοκληρωτικά μέχρι και την πιο ορκισμένη καστανή.

Το ζεστό χάλκινο χρώμα που είδαμε στα σόου του Tommy Hilfiger ήταν απλά ένα συγκλονιστικό χρώμα για τη νέα σεζόν, ενώ στη φωτογραφία βλέπουμε το ζεστό χάλκινο χρώμα του Monique Lhuillier σε μια πλούσια απόχρωση του χάλκινου που κέρδισε τις εντυπώσεις χωρίς προηγούμενο.