Το επαναστατικό προιόν Olaplex για εκθαμβωτικά μαλλιά

03.12.2015
Το Womenonly βρέθηκε στο κομμωτήριο Δοξόπουλος που εφαρμόζει την επαναστατική τεχνική και οι hair experts του μας εξηγούν όλα όσα θέλουμε να μάθουμε για το προϊόν Olaplex και πώς μπορεί να μας χαρίσει υγιή και λαμπερά μαλλιά και εμείς δεν έχουμε παρά να σας αποκαλύψουμε όλα όσα μάθαμε.

Αν θέλεις τα μαλλιά σου να είναι λαμπερά και το βασικότερο αν ψάχνεις ένα προϊόν που θεραπεύει την τρίχα σου και μπορεί να σου εξασφαλίσει το να μην έχεις καμία φθορά ακόμη και αν τολμήσεις αλλαγή χρώματος, τότε το Olaplex είναι αυτό που ζητάς.

Στην ουσία πρόκειται για θεραπεία και βαφή με το επαναστατικό προιόν Olaplex που μπορεί να κάνει θαύματα για την τρίχα μας.


Με την εμφάνιση αυτού του προιόντος έγινε μια μεγάλη ανακάλυψη, που έχει ήδη εκτιμηθεί από κορυφαίους στυλίστες και κωμμοτές στον κόσμο. Όλοι όσοι έχουν δοκιμάσει αυτό το προιόν, συμφωνούν ότι λειτουργεί πραγματικά, και τα μαλλιά αναζωογονούνται περισσότερο με κάθε διαδικασία.


Πώς λειτουργεί το προιόν Olaplex;


Το Olaplex μπορεί να χρησιμοποιηθεί όχι μόνο στη διαδικασία της βαφής, αφού μπορεί να χρησιμοποιηθεί ανεξάρτητα για την αποτελεσματική αναδόμηση και την ποιότητα της θεραπείας των μαλλιών.
Ως αποτέλεσμα της διαδικασίας της βαφής τα μαλλιά παίρνουν πλούσιο λαμπερό χρώμα, επανέρχονται σε μια υγιή εμφάνιση, έχουν λάμψη και απίστευτη απαλότητα.


Η χρήση Olaplex λειτουργεί τέλεια με τις θεραπείες κερατίνης τύπου brazilian keratin treatment ειδικά δοκιμασμένη με την nanocure keratin. Αυτή η διαδικασία ολοκληρώνεται πλήρως, έτσι ώστε να μην χρειάζεται επιπλέον φροντίδα στην αναδόμηση της τρίχας.

Στην ουσία πρόκειται για θεραπεία μαλλιών με τη χρήση του προϊόντος Olaplex, τόσο ως μέρος της διαδικασίας της βαφής, και ως ξεχωριστή διαδικασία και μας επιτρέπει να απολαύσουμε την υγεία-βελτίωση των μαλλιών μας και η επίδραση της δεν διαρκεί μόνο λίγες μέρεςαλλά για εβδομάδες ολόκληρες!

Αναρωτιέσαι πότε αξίζει να το δοκιμάσεις;

Αν έχεις θαμπά μαλλιά που στερούνται λάμψης και είναι έτονα και θαμπά, αν θέλεις το χρώμα σου να κρατήσει πολύ περισσότερο (μετά τη βαφή) και κυρίως αν βλέπεις πως η δομή της τρίχας σου έχει καταστραφεί από τις προηγούμενες βαφές. Αν έχεις λεπτή τρίχα ή αν θέλεις να μακρύνουν τα μαλλιά χωρίς να χρειάζεται να τα ακόβεις συχνά , τότε η olaplex είναι αυτό που ζητάς αφού είναι στην ουσία η θεραπεία που ενώνει τους δεσμούς της τριχας εσωτερικά και λειαίνει και το εξωτερικό περίβλημα και κλειδώνει την εσωτερική υγρασία στο μαλλάκι και δεν αφήνει την εξωτερική υγρασία να επηρεάσει τα μαλλιά σου ώστε να φριζάρουν.

Βρείτε το προϊόν στα κομμωτήρια Δοξόπουλος,

http://www.vdoxopoulos.gr/

https://www.facebook.com/DoxopoulosCoiffures

Αναστασίου Ζίννη 35, Κουκάκι,

τηλ: 2109240077