Δυο premium σειρές από τα Messinian Spa

13.12.2015
Τα Messinian Spa μόλις κυκλοφόρησαν δύο premium σειρές που θα αγαπήσουν γυναίκες και άντρες και θα σας προσφέρουν ιδιαίτερη φροντίδα, φέρνοντας πολυτέλεια στην καθημερινή ζωή σας. Ιδιαίτερο χαρακτηριστικό των νέων αυτών σειρών είναι ότι όλα τα προϊόντα είναι εμπλουτισμένα με πολύτιμα συστατικά από τη φύση, προσφέροντας υπέροχα, πλούσια αρώματα και αποπνέοντας μια μυστηριώδη γοητεία. Ανακαλύψτε τις! Η Messinian Spa premium σειρά Μαύρη Τρούφα:Η σειρά Μαύρη Τρούφα αναμειγνύει το ελληνικό ελαιόλαδο με την ελληνική μαύρη τρούφα και έχει ένα γήινο unisex άρωμα που συνδυάζει τη γοητεία με την κομψότητα. Για μυστηριώδεις άντρες και δυναμικές γυναίκες. Η Messinian Spa premiumσειρά Βασιλικός Πολτός &Ελίχρυσος: H συγκεκριμένηpremium σειρά συνδυάζει το εξαιρετικό παρθένο ελαιόλαδο από την Καλαμάτα με τον ελληνικό βασιλικό πολτό, τον κρητικό ελίχρυσο και το μέλι από τη Μάνη. Επιπλέον, τα προϊόντα της σειράς περιέχουν χρυσόσκονη για να σας προσφέρουν έναιδιαίτερα λαμπερό αποτέλεσμα. Η συγκεκριμένη σειρά θα ανυψώσει τις αισθήσεις σας με το ουράνιο και γλυκό άρωμά της. Οι Messinian Spa premium σειρές κυκλοφορούν σε συσκευασία giftset που περιλαμβάνει αφρόλουτρο 300ml, σαμπουάν 300ml και κρέμα χεριών & σώματος 250ml. Η πολυτέλεια του spa τώρα στο… σπίτι σας!

Τα Messinian Spa μόλις κυκλοφόρησαν δύο premium σειρές που θα αγαπήσουν γυναίκες και άντρες και θα σας προσφέρουν ιδιαίτερη φροντίδα, φέρνοντας πολυτέλεια στην καθημερινή ζωή σας.

Ιδιαίτερο χαρακτηριστικό των νέων αυτών σειρών είναι ότι όλα τα προϊόντα είναι εμπλουτισμένα με πολύτιμα συστατικά από τη φύση, προσφέροντας υπέροχα, πλούσια αρώματα και αποπνέοντας μια μυστηριώδη γοητεία.

Ανακαλύψτε τις!

Η Messinian Spa premium σειρά Μαύρη Τρούφα:Η σειρά Μαύρη Τρούφα αναμειγνύει το ελληνικό ελαιόλαδο με την ελληνική μαύρη τρούφα και έχει ένα γήινο unisex άρωμα που συνδυάζει τη γοητεία με την κομψότητα. Για μυστηριώδεις άντρες και δυναμικές γυναίκες.

Η Messinian Spa premiumσειρά Βασιλικός Πολτός &Ελίχρυσος: H συγκεκριμένηpremium σειρά συνδυάζει το εξαιρετικό παρθένο ελαιόλαδο από την Καλαμάτα με τον ελληνικό βασιλικό πολτό, τον κρητικό ελίχρυσο και το μέλι από τη Μάνη. Επιπλέον, τα προϊόντα της σειράς περιέχουν χρυσόσκονη για να σας προσφέρουν έναιδιαίτερα λαμπερό αποτέλεσμα. Η συγκεκριμένη σειρά θα ανυψώσει τις αισθήσεις σας με το ουράνιο και γλυκό άρωμά της.

Οι Messinian Spa premium σειρές κυκλοφορούν σε συσκευασία giftset που περιλαμβάνει αφρόλουτρο 300ml, σαμπουάν 300ml και κρέμα χεριών & σώματος 250ml.

Η πολυτέλεια του spa τώρα στο… σπίτι σας!