H limited edition της Vichy με δώρο 50% επιπλέον προϊόν

29.12.2015
H VICHY καλωσορίζει το 2016 με μία «γενναιόδωρη» προωθητική ενέργεια, προσφέροντας όλες τις κρέμες αντιγήρανσης σε συλλεκτική συσκευασία με ΔΩΡΟ 50% επιπλέον προϊόν! Από τα πρώτα σημάδια του χρόνου μέχρι την ωριμότητα, η VICHY βρίσκεται δίπλα στις γυναίκες, παρέχοντας τους την αξιοπιστία και την αποτελεσματικότητα που αναζητούν σε μια κρέμα αντιγήρανσης, καθώς και την απόλυτη εξειδίκευση ανάλογα με τις ανάγκες τις επιδερμίδας τους. Τώρα, και για σύντομο χρονικό διάστημα3, η Νο.1 μάρκα στο φαρμακείο προσφέρει όλες τις κρέμες αντιγήρανσης σε συλλεκτική συσκευασία.

H VICHY καλωσορίζει το 2016 με μία «γενναιόδωρη» προωθητική ενέργεια, προσφέροντας όλες τις κρέμες αντιγήρανσης σε συλλεκτική συσκευασία με ΔΩΡΟ 50% επιπλέον προϊόν!

Από τα πρώτα σημάδια του χρόνου μέχρι την ωριμότητα, η VICHY βρίσκεται δίπλα στις γυναίκες, παρέχοντας τους την αξιοπιστία και την αποτελεσματικότητα που αναζητούν σε μια κρέμα αντιγήρανσης, καθώς και την απόλυτη εξειδίκευση ανάλογα με τις ανάγκες τις επιδερμίδας τους.

Τώρα, και για σύντομο χρονικό διάστημα3, η Νο.1 μάρκα στο φαρμακείο προσφέρει όλες τις κρέμες αντιγήρανσης σε συλλεκτική συσκευασία.