Τα μπλε-μοβ νύχια του μεσονυχτίου

11.01.2016
Δεν είναι μυστικό πως τα μπλε νύχια είναι τάση. Φέτος θα δούμε μπλε νύχια σε πολλές και διαφορετικές εκδοχές αλλά και τα μοβ. Μακρυά νύχια με στρογγυλεμένες άκρες ή κοντά και τετράγωνα νύχια, όποιο στιλ και αν διαλέξεις το μπλε-μοβ είναι ένα χρώμα ιδιαίτερο που θα τα αναδείξει καλύτερα εδικά τώρα που ψάχνεις μια πιο μυστηριώδη απόχρωση για τα νύχια σου. Ξέχασε για λίγο τα ρομαντικά χρώματα που είναι και πιο διακριτικά και προτίμησε να βάψεις τα νύχια σου σε σκούρες αποχρώσεις του μπλε αλλά και στο πιο έντονο και εκκεντρικό μπλε-μοβ ελεκτρίκ χρώμα σε κοντά νύχια.

Δεν είναι μυστικό πως τα μπλε νύχια είναι τάση. Φέτος θα δούμε μπλε νύχια σε πολλές και διαφορετικές εκδοχές αλλά και τα μοβ. Μακρυά νύχια με στρογγυλεμένες άκρες ή κοντά και τετράγωνα νύχια, όποιο στιλ και αν διαλέξεις το μπλε-μοβ είναι ένα χρώμα ιδιαίτερο που θα τα αναδείξει καλύτερα εδικά τώρα που ψάχνεις μια πιο μυστηριώδη απόχρωση για τα νύχια σου.

Ξέχασε για λίγο τα ρομαντικά χρώματα που είναι και πιο διακριτικά και προτίμησε να βάψεις τα νύχια σου σε σκούρες αποχρώσεις του μπλε αλλά και στο πιο έντονο και εκκεντρικό μπλε-μοβ ελεκτρίκ χρώμα σε κοντά νύχια.