Προστασία και φροντίδα Bioten για ένα απολαυστικό καλοκαίρι γεμάτο λάμψη!

10.07.2016
Καλοκαιράκι ... η εποχή που συνδέεται με την ανεμελιά, επιτέλους έφτασε! Αρχίζουμε όλοι να χαλαρώνουμε και να επιτρέπουμε τον εαυτό μας να είναι πιο ανάλαφρος, χωρίς να βαφόμαστε πολύ.. άλλωστε οι διακοπές, ο ήλιος και η θάλασσα αρκούν για να χαρίσουν λάμψη και να τονίσουν τα όμορφα χαρακτηριστικά μας! Αυτό που δεν πρέπει να ξεχνάμε όμως είναι πως η καθημερινή περιποίηση δεν πρέπει να παραλείπεται ακόμα και το καλοκαίρι, και αυτή αποτελείται από τα προϊόντα προστασίας και φροντίδας Bioten, τα οποία καθαρίζουν και ξεκουράζουν το δέρμα, το ενυδατώνουν, το τονώνουν και φυσικά το ομορφαίνουν! Η Bioten, με τη δύναμη της φύσης και των φυσικών δραστικών συστατικών που υπάρχουν σε όλα τα προϊόντα της, δε σταματά να φροντίζει την επιδερμίδα σας, προσφέροντας και στις διακοπές ένα αξεπέραστο αίσθημα περιποίησης, αναζωογόνησης και ενυδάτωσης.

Φέτος, το καλοκαίρι ξεκινά με Bioten!

Η σειρά ολοκληρώνεται με την Skin Defence SPF 30 Κρέμα Ημέρας, τα μαντηλάκια καθαρισμού προσώπου Skin Defence αλά και το Body Lotion Sensual Touch με έλαιο Ορχιδέας

Skin Defence SPF 30 Κρέμα Ημέρας

Απολαύστε τον ήλιο χωρίς κανένα ρίσκο για την επιδερμίδα σας, με τη νέα κρέμα προσώπου Bioten Skin Defence με υψηλό δείκτη προστασίας SPF 30. Η νέα Skin Defence προσφέρει υψηλή αντηλιακή προστασία και πρόληψη από τη φωτογήρανση χάρη στα προηγμένα φωτοσταθερά φίλτρα UV SΡF30. Επιπλέον, έχει αντιρυτιδική δράση μέσω του συμπλέγματος PRO-ELASKIN, θαλάσσιας προέλευσης, που βοηθάει στη σύνθεση κολλαγόνου και ελαστίνης, αλλά και αντιοξειδωτική δράση, αφού περιέχει 100% φυσικό εκχύλισμα ροδιού. Με ελαφριά υφή και ματ τελείωμα, δεν αφήνει λιπαρότητα στην επιδερμίδα και είναι ο ιδανικός σύμμαχος για τις καλοκαιρινές εξορμήσεις σας!

Μαντηλάκια καθαρισμού προσώπου Skin Defence

Τα μαντηλάκια καθαρισμού Βioten SKIN DEFENCE είναι εμπλουτισμένα με 100% φυσικό εκχύλισμα Ροδιού, προερχόμενο από ήπιες και φιλικές προς το περιβάλλον μεθόδους παραγωγής για να διατηρεί τα ενεργά του συστατικά. Πρόκειται για ένα ισχυρό αντιοξειδωτικό που προστατεύει την επιδερμίδα από την πρόωρη γήρανση και ενισχύει τη λάμψη της. Επιπλέον, περιέχουν HYDRO- NUTRIENT, ένα προηγμένο ενυδατικό σύμπλεγμα που αποτρέπει την αφυδάτωση του δέρματος, και χαρίζει αίσθηση απαλότητας και άνεσης. Είναι ιδανικά για το σωστό καθαρισμό της επιδερμίδας του προσώπου, ειδικά το καλοκαίρι, που χρειάζεται ενυδάτωση καθημερινά.

Body Lotion Sensual Touch με έλαιο Ορχιδέας

Το γαλάκτωμα σώματος Βioten Sensual Touch προσφέρει περισσότερη ενυδάτωση και απαλότητα έως και 48 ώρες. Η σύνθεσή του περιέχει 100% φυσικό εκχύλισμα Ορχιδέας, γνωστό για τις ενυδατικές του ιδιότητες, αλλά και 100% φυσικό αιθέριο έλαιο Ylang Ylang που αναζωογονεί τις αισθήσεις και χαρίζει στο δέρμα ένα μοναδικό αίσθημα άνεσης και φρεσκάδας. Επιπλέον, το ενυδατικό σύμπλεγμα NUTRI MOIST 48H, προσφέρει άμεση ενυδάτωση και διατηρεί τα επίπεδα της υγρασίας της επιδερμίδας έως και 48 ώρες. Είναι ιδανικό για το καλοκαίρι, αφού διατηρεί την επιδερμίδα ελαστική και λαμπερή, αναδεικνύοντας την υγιή μαυρισμένη της απόχρωση πρωί και βράδυ!

Όλα τα προϊόντα Bioten είναι δερματολογικά ελεγμένα, ενώ δεν περιέχουν χρωστικές ουσίες και ουσίες Paraben και Paraffin.