Το μωρό της Σάρα Τζέσικα Πάρκερ

01.11.2002
Αγαπημένη μου Αγγελική, σε θέση ετοιμότητας βρίσκονται τις τελευταίες μέρες όλα τα παπαράτσι της Αμερικής. Ο λόγος είναι η γέννηση του μωρού της ηθοποιού Σάρα Τζέσικα Πάρκερ, έφερε στον κόσμο ένα υγιέστατο αγόρι.
Αγαπημένη μου Αγγελική,


σε θέση ετοιμότητας βρίσκονται τις τελευταίες μέρες όλα τα παπαράτσι της Αμερικής. Ο λόγος είναι η γέννηση του μωρού της ηθοποιού Σάρα Τζέσικα Πάρκερ - που έφερε στον κόσμο ένα υγιέστατο αγόρι - για το οποίο κάνουν "κρα" προκειμένου να τραβήξουν την πρώτη του φωτογραφία. Εδώ, πέρα από τους ηθικούς λόγους που συντρέχουν "εγώ ήμουν αυτός που τράβηξα το...Παρκεράκι", είναι και οι οικονομικοί στη μέση καθώς μια τέτοια φωτογραφία εκτιμάται σε πολλά δολάρια. Τόσα, που ο "τυχερός" θα χει να ταϊζει και τα εγγόνια του.

Έτσι, στο νοσοκομείο της Νέας Υόρκης, όπου γέννησε η Πάρκερ έχουν κατασκηνώσει απ' έξω τα παπαράτσι, τα οποία μάλιστα έχουν πιάσει τα καλύτερα πόστα:...είναι σκαρφαλωμένα στα παράθυρα, έχουν ντυθεί αδελφές νοσοκόμες και άλλα ευφάνταστα. Είπαμε, ο σκοπός αγιάζει τα μέσα. Οι ευτυχείς γονείς, η Σάρα Τζέσικα Πάρκερ και ο Μάθιου Μπόντεριγκ γνώριζαν καλά πως θα βρίσκονταν υπό στενή παρακολούθηση, γι αυτό και δεν αποκάλυπταν πότε θα έρθει στον κόσμο το πρώτο τους τέκνο.

Επειδή, όμως, ο κόσμος δεν τρώει κουτόχορτο, τα παπαράτσι είχαν υπολογίσει πάνω κάτω τις ημερομηνίες κι αφού η Σάρα δεν είναι ελέφαντας για να γεννήσει στους δέκα μήνες, βρίσκονταν σε πλήρη ετοιμότητα. Μέχρι στιγμής, πάντως, το ζεύγος δεν ασχολείται με αυτό καθώς απολαμβάνουν τις πρώτες τους στιγμές με το μωρό, ενώ βρήκαν και όνομα να του δώσουν: Ντέιβιντ Πέρκινς. Όταν με το καλό η μάνα βγει από το νοσοκομείο - τις επόμενες μέρες - θα φροντίσουν να πάρουν αυστηρά μέτρα προστασίας, μια και δεν επιθυμούν οι ιερές τούτες στιγμές τους να γίνουν πρωτοσέλιδα στον Τύπο. Για να δούμε τι θα καταφέρουν!