Ποιητής ο Μπραντ Πιτ

01.11.2002
Αγαπημένη μου Αγγελική, τις ευαίσθητες χορδές του εαυτού του έχει αγγίξει ο έρωτας του Μπράντ Πιτ για τη σύζυγό του Τζένιφερ Ανιστον.
Αγαπημένη μου Αγγελική,


τις ευαίσθητες χορδές του εαυτού του έχει αγγίξει ο έρωτας του Μπράντ Πιτ για τη σύζυγό του Τζένιφερ Ανιστον. Ο διάσημος ηθοποιός μέσα στα τέσσερα χρόνια της σχέσης τους, αφού εξάντλησε κάθε ρομαντική ιδέα που κατέβαζε ο νους του, όπως να ανθοστολίζει το καμαρίνι της καλής του με κόκκινα τριαντάφυλλα, να της κάνει έκπληξη ρομαντικά dinner σε ακριβά εστιατόρια του Χόλιγουντ, να της στέλνει ερωτικά e-mail και sms, είπε να κάνει κάτι καλύτερο που θα μείνει και στην ιστορία.

Έτσι, αποφάσισε να αρχίσει να γράφει σοροπιαστά ποιηματάκια και να της τα απαγγέλλει στις πολύ ιδιαίτερες στιγμές τους. Στην πορεία, όμως, το ζεύγος με ενθουσιασμό διαπίστωσε πως ο άντρας του σπιτιού διαθέτει ποιητική φλέβα και πως είναι κρίμα τέτοιο τάλαντο να μείνει στους τέσσερις τοίχους της οικίας τους. Είπε, λοιπόν, ο Μπράντ με τη σύμφωνη γνώμη της γυναικός του - σιγά δηλαδή μη δε συμφωνούσε - να μαζέψουν τα ποιηματάκια και να τα εκδώσουν. Η ποιητική συλλογή του διάσημου ηθοποιού είναι πλέον γεγονός και αναμένεται να κυκλοφορήσει στις αρχές Δεκεμβρίου.

Εννοείται πως είναι εξ' ολοκλήρου αφιερωμένη σε Εκείνη, την Τζένιφερ Ανιστον η οποία ούτε στα πιο τρελά της όνειρα δεν φανταζόταν πως θα ερχόταν η στιγμή που θα γινόταν η μούσα ενός άνδρα. Και ποίου άνδρα; Του Μπραντ Πιτ. Ο Οίκος που ανέλαβε την έκδοση των ποιημάτων τρίβει προκαταβολικά τα χέρια του καθώς γνωρίζει πως το βιβλίο θα γίνει ανάρπαστο. Γιατί, πες μου ποιος δεν θα πάει να το αγοράσει, έστω από περιέργεια να δει τι σόι ποιητής είναι ο Πιτ. Πάντως, για ποιητής Φανφάρας που θα γράφει "άσπρα κοράκια, μαύρα κοράκια" δεν μου κάνει, διότι ο άνθρωπος είναι ερωτευμένος και όπως λένε πολλοί, κρυφό ταλέντο στην ποίηση.