Έγινε πατέρας ο Γιώργος Τζελίλης

01.11.2002
Αγαπημένε μου Σωτήρη, σε πελάγη ευτυχίας πλέει από το βράδυ της Τρίτης ο Γιώργος Τζελίλης. Η σύζυγος του γνωστού ολυμπιονίκη, Ρούλα Γιαννικάκη, έφερε στον κόσμο μία κόρη.
Αγαπημένε μου Σωτήρη,


Σε πελάγη ευτυχίας πλέει από το βράδυ της Τρίτης ο Γιώργος Τζελίλης. Η σύζυγος του γνωστού ολυμπιονίκη, Ρούλα Γιαννικάκη, έφερε στον κόσμο το πρώτο τους τέκνο, μία υγιέστατη κόρη. Η μικρή απ' ότι φάνηκε, βιάστηκε να έρθει στον μάταιο τούτο κόσμο, πιάνοντας τους γονείς της στον...ύπνο. Ο Τζελίλης, όταν "έσπασαν" τα νερά βρισκόταν στην προπόνηση, ενώ μόλις πληροφορήθηκε τα ευχάριστα, έσπευσε αμέσως στο πλευρό της αγαπημένης του.

Σωστός βράχος καθώς είναι, μπήκε στο χειρουργείο μαζί με την σύζυγό του, προκειμένου να ζήσει από κοντά την στιγμή που θα γινόταν πατέρας. Μητέρα και κόρη χαίρουν άκρας υγείας, ενώ όπως λέει ο ευτυχής χαζομπαμπάς "η μικρή είναι σωστή κούκλα". Στο "Ιασώ" θα μείνουν λίγες μέρες ακόμη και μετά όλοι μαζί θα πάνε στο νέο τους σπίτι στην Κηφισιά.

Η μικρή θα πάρει το όνομα της μάνας Τζελίλη, Σοφία ενώ τα βαφτίσια θα γίνουν μαζί με τον θρησκευτικό γάμο του ζεύγους. Λίγες μέρες πριν τον τοκετό, ο Γιώργος παντρεύτηκε την καλή του με πολιτικό γάμο προκειμένου να δώσει στη μικρή το όνομά του. Η σχέση τους χρονολογείται περίπου ενάμιση χρόνο, λίγο μετά τον χωρισμό του Τζελίλη με την Μιρέλα Μανιάνι. Σαν έμαθαν ότι η Ρούλα είναι έγκυος "πέταξαν" τη σκούφια τους από χαρά καθώς ο ερχομός του παιδιού θα συμπλήρωνε την ευτυχία τους. Έτσι, όταν βγήκε το διαζύγιο του Γιώργου κίνησαν αμέσως τις διαδικασίες για τον πολιτικό γάμο.