Πήγαν να απαγάγουν τη Βικτόρια Μπέκαμ

04.11.2002
Αγαπημένε μου Σωτήρη, υποψήφια θύματα απαγωγής ήταν η Βικτόρια Μπέκαμκαι οι δύο γιοι της Μπρούκλιν και Ρόμεο, από συμμορία Αλβανών και Πολωνών.
Αγαπημένε μου Σωτήρη,


Το τίμημα του να είσαι σύζυγος ενός πολύ διάσημου και πολύ πλούσιου ποδοσφαιριστή και δη του Ντέιβιντ Μπέκαμ, πάρα λίγο να πληρώσει η Βικτόρια Μπέκαμ, η οποία τα τελευταία χρόνια ελάχιστες φορές έχει απασχολήσει με το τάλαντο της στο τραγούδι. Όπως αποκαλύφθηκε, η οικογένεια Μπέκαμ - η Βικτόρια και οι δύο γιοι τους Μπρούκλιν και Ρόμεο ήταν υποψήφια θύματα απαγωγής από συμμορία αλλοδαπών, οι οποίοι σε αντάλλαγμα την ελευθερία τους θα ζητούσαν το διόλου ευκαταφρόνητο ποσό των...7, 8 εκατομμυρίων λιρών!

Τα σχέδια απαγωγής αποκάλυψε η σκανδαλοθηρική εφημερίδα "News of the world" και κανείς δεν την πήρε στα σοβαρά πλην της Σκότλαντ Γιαρντ που έψαξε το θέμα εις βάθος. Τελικά, αποδείχθηκε πως το ρεπορτάζ της εν λόγω εφημερίδας ήταν έγκυρο κι έτσι ειδοποίησαν την στυλοβάτισσα του σπιτιού για τα τρομακτικά σχέδια. Η Βικτόρια αν και παλιά "καραβάνα" σε τέτοιου είδους απειλές, αφού και στο παρελθόν είχε γίνει γνωστό πως ήθελαν να απαγάγουν την ίδια και τον μικρό Μπρούκλιν, ένιωσε να...χάνεται να φεύγει, μια και τώρα τα πράγματα ήταν τω όντι σοβαρά.

Της το ξεκαθάρισαν άλλωστε και οι άνδρες της Σκότλαντ Γιάρντ, οι οποίοι της συνέστησαν ψυχραιμία και προπάντων πλήρη συνεργασία. Όλο αυτό το διάστημα, ο Ντέιβιντ δεν είχε την παραμικρή ιδέα καθώς η καλή του δεν ήθελε να του αποσπάσει την προσοχή από τις αγνωστικές του δραστηριότητες. Για να καταλάβεις, δε, τι σόι ηρωίδα είναι η posh spice, το Σάββατο που μας πέρασε κι ενώ η επιχείρηση - σκούπα των επίδοξων απαγωγέων ήταν στο κορύφωμά της, αυτή βρέθηκε στο "Ολντ Τράφορντ", στον αγώνα Μάντσεστερ - Σαουθάμπτον. Από τις κερκίδες ως γνήσιο οπαδό ενίσχυε την ομάδα, ενώ μόνο η "περδικούλα" της ήξερε τι τραβούσε.

Τον Ντέιβιντ τον ενημέρωσε σχετικά μετά το τέλος του αγώνα κι εννοείται πως ο άνθρωπος τα είδε όλα...κωλυόμενα. Ευτυχώς, γι αυτούς το "δράμα" τους τελείωσε καθώς η αστυνομία συνέλαβε σε διαφορετικά σημεία του Λονδίνου τους επίδοξους απαγωγείς. Πρόκειται για εννέα άτομα, εφτά άνδρες και δύο γυναίκες, οι οποίοι είναι Αλβανοί και Πολωνοί στην εθνικότητα. Μετά το τέλος της περιπέτειας, η Βικτόρια δήλωνε "συγκλονισμένη", ενώ ο Μπέκαμ αποφάσισε να αυξήσει κι άλλο τα ήδη υψηλά μέτρα προστασίας. Σωστό φρούριο πρόκειται να γίνει το περίφημο "Μπέκιγχαμ" και όποιος απλός θαυμαστής του ζεύγους τους πλησιάσει για ένα αυτογραφάκι, θα είναι τυχερός αν βγει...αλώβητος στη "μάχη" με τους σωματοφύλακες!