Εφυγε η Μαρία από τη Σχολή

04.11.2002
Αγαπημένε μου Σωτήρη, ένα ακόμη live Fame Story in concert - αν τα λέω καλά - έλαβε χώρα κι ένα ακόμη...φερέλπιδο αηδόνι της Σχολής είδε την πόρτα της εξόδου.
Αγαπημένε μου Σωτήρη,


Ενα ακόμη live Fame Story in concert - αν τα λέω καλά - έλαβε χώρα κι ένα ακόμη...φερέλπιδο αηδόνι της Σχολής είδε την πόρτα της εξόδου. Η Μαρία - γνωστή και ως η καθαρίστρια - τη δεύτερη φορά της υποψηφιότητας της δεν τα κατάφερε και παρόλες τις φιλότιμες προσπάθειες που κατέβαλε όλο αυτό το διάστημα, νικήθηκε στα σημεία από την συνυποψήφια της Λίνα. Ωστόσο, η εν λόγω νέα δεν τα έβαψε μαύρα ενώ έδωσε μία υπόσχεση - απειλή πως θα συνεχίσει να ασχολείται με το τραγούδι που αποτελεί όνειρο ζωής. Τώρα, θα μου πεις, τόσες και τόσες ασχολούνται ακόμη μία, τι βλάφτει;

Τη χθεσινή βραδιά έγινε κανονικά και η διαδικασία του "μαυρίσματος" όσων αηδονιών την εβδομάδα αυτή δεν πληρούσαν τις κατάλληλες προϋποθέσεις. Υποψήφιοι, λοιπόν, προς αποχώρηση επιλέχθηκαν από την αυστηρών προτύπων κριτική επιτροπή, οι: Φωτεινή, Λίνα, Σωκράτης και Νίνο. Ναι, η είδηση της εβδομάδας είναι ότι ο εν δυνάμει Ρουβάς δεν είναι και πάλι ο "προστατευόμενος" του κοινού και η μόνη που εξήγηση δίνεται είναι ότι οι "Νινίτσες" δεν είχαν λεφτά να πάρουν κάρτες για το κινητό τους. Σε αντίθεση, με τους φαν της Ελεάννας, οι οποίοι την ανέδειξαν πανηγυρικά στο δημοφιλέστερο πρόσωπο της εβδομάδας.

Από τους υποψήφιους προς αποχώρηση, ο Σωκράτης "προστατεύτηκε" από τους καθηγητές, οι οποίοι εκτίμησαν τον επαγγελματισμό που επέδειξε ο εν λόγω νέος. Το γεγονός ότι "άφησε τον γάμο και πήγε για πουρνάρια"
, δηλαδή, δεν πήγε στον γάμο του αδελφού του για να μην κρεμάσει τη ντάμα του στο τραγούδι, συγκίνησε βαθύτατα τους καθηγητές και όχι μόνο. Οι υπόλοιποι τρεις, ζουν με την αγωνία ποιον θα προστατεύσουν οι συμπαίκτες τους, οι οποίοι θα ψηφίσουν το βράδυ της Δευτέρας ενώπιον του Ανδρέα Μικρούτσικου.