Η ώρα των μονομάχων

04.11.2002
Αγαπημένε μου Σωτήρη, το "διήμερο του χαφιέ" ήταν αυτό που διανύσαμε στη Φάρμα. Οι δύο "μανούλες" στο...κουτσομπολεύειν και ανακατεύειν, ο Γιώργος και ο Ιζη
Αγαπημένε μου Σωτήρη,


Το "διήμερο του χαφιέ" ήταν αυτό που διανύσαμε στη Φάρμα. Οι δύο "μανούλες" στο...κουτσομπολεύειν και ανακατεύειν, ο Γιώργος και ο Ιζη - είναι και οι δύο μονομάχοι αυτή την εβδομάδα - επιδόθηκαν σε ένα άνευ προηγουμένου...χαφιεδισμό στην προσπάθεια τους να πάρουν τα πλήθη με το μέρος τους. Ο Γιώργος ακολούθησε την τακτική του "τα λέω έξω από τα δόντια γιατί είμαι μεγάλος μάγκας και σε όποιον αρέσει", ενώ ο Ιζη ακολούθησε την προσφιλή σε αυτόν τακτική του "είμαι μία μικρή κλαψιάρικη ανεμώνα που θέλει αγάπη για να αντέξει τον χειμώνα".

Μέχρι στιγμής, έχουν καταφέρει να κάνουν - λίαν επιεικώς - άνω κάτω τη Φάρμα, διχάζοντας τους υπόλοιπους "αγρότες". Οι μισοί είναι υπέρ του Γιώργου επειδή έχει - και πάλι λίαν επιεικώς - μεγάλα...κότσια, ενώ κάποιοι άλλοι είναι με τον Ιζη επειδή πρόκειται για μικρό παιδί που τώρα γνωρίζει τον κόσμο. Και οι δύο, πάντως, έχουν πάρει πολύ ζεστά το θέμα δηλώνοντας "Θέλω να μείνω". Ακόμη, δηλαδή και ο Ιζη που τόσες μέρες μας έχει ζαλίσει πως θα φύγει, κάνοντας μας σαν περιμένουμε καρτερικά τη μέρα της "ηρωικής εξόδου του", τώρα είναι αποφασισμένος να παλέψει, γιατί λέει πως περνάει καλά μέσα στη Φάρμα! Τι να πει κανείς, άβυσσος η ψυχή του...Ιζη.

Ο Γιώργος πάλι ότι κορόιδευε κάποτε, το κάνει εφαρμόζοντας θριαμβευτικά το "ποτέ μη λες ποτέ, δεν ξέρεις τι γίνεται". Κάποτε, ειρωνευόταν τον μεγάλο Λάσκο που την είχε δει τρομερός gladiator και μιλούσε για ξεκαθάρισμα στη Φάρμα, κάνοντας με τη σειρά του το ίδιο και το αυτό. Ωσάν άλλος Λάσκος - στην μοντέλο έκδοσή του - όταν έμαθε ότι είναι ο πρώτος μονομάχος, προκάλεσε τον αντίπαλο του πως αν είναι άντρας θα πρέπει να επιλέξει μιαν αντρίκια διαδικασία και ο πιο...Άντρας να μείνει στο παιγνίδι. Αυτό, ωστόσο, που δεν πρέπει να ξεχνά ο Γιώργος είναι η τύχη που είχε ο Λάσκος...έφυγε μετά Βαΐων και Κλάδων μια νύχτα με ολόγιομο φεγγάρι!