Ο νέος αρχηγός της Φάρμας

06.11.2002
Αγαπημένε μου Σωτήρη, κρέας, κρέας και πάλι κρέας υποσχέθηκε ο νέος αρχηγός της Φάρμας, ο μικρός Κώστας αμέσως μόλις ανέλαβε τα νέα του καθήκοντα.
Αγαπημένε μου Σωτήρη,


Κρέας, κρέας και πάλι κρέας υποσχέθηκε ο νέος αρχηγός της Φάρμας, ο μικρός Κώστας αμέσως μόλις ανέλαβε τα νέα του καθήκοντα. Ο κολλητός του και αποχωρήσας Γιώργος τον κατέστησε "μέγα Φαρμάρχη" με την...αξιοκρατική διαδικασία της φιλίας συγκινώντας βαθύτατα το νεαρό, ο οποίος ούτε που σκοτίστηκε για το βάρος που φέρει η θέση αυτή, την επιλογή του πρώτου μονομάχου. Εξάλλου, είναι πασιφανές ότι αυτός θα είναι ο Ιζη για τους ευνόητους πια λόγους.

Τι κι αν ο εν λόγω νέος υποσχέθηκε στον κυρ Κώστα πως την εβδομάδα αυτή θα ακολουθήσει την επιτυχημένη συνταγή του "κάνω τουμπεκί ψιλοκομμένο"; Του έχει πλέον κολλήσει η "ρετσινιά" του...μέγα ρουφιάνου και δεν πρόκειται με τίποτε να του βγει. Άδικο; Πάντως, ο κυρ Κώστας που ανήκει στη μειοψηφία εκείνων που δείχνουν μια συμπάθεια προς τον Ιζη, τον συμβούλεψε να πάρει ένα πριόνι και να αρχίσει την εξάσκηση, διότι τα πράγματα είναι τω όντι σκούρα.

Στο μεταξύ στη Φάρμα μπήκε μία καινούργια φερέλπιδα...αγρότισσα, η Κυριακή Μαντούβαλου, ετών 29. Η εν λόγω νέα μπήκε στο παιγνίδι για ένα και μόνο λόγο: θέλει λέει να ρουφήξει την ομορφιά της φύσης. Η "Φυσορουφήχτρα" Κυριακή είναι ένα πολύπλευρο ταλέντο κι εργατικό κορίτσι καθώς απασχολείται στην οικογενειακή επιχείρηση, έχει δουλέψει στο πρόσφατο παρελθόν ως τραγουδίστρια, ενώ έχει σπουδάσει μαιευτική και δημοσιογραφία. Σε περίπτωση, δε, που πάρει τα λεφτά θα χτίσει μία εκκλησία της Παναγίας κι ένα εξοχικό για την πάρτη της. Δεν έχω να πω, κορίτσι με αρχές!