Στη "μάχη" Γαρμπή -Τσαλίκης και Πάριος - Βίσση

07.11.2002
Αγαπημένη μου Αγγελική, ο καιρός που όλοι περιμέναμε επιτέλους ήρθε. Οι πίστες των Αθηνών ανοίγουν η μία μετά την άλλη και οι απανταχού φαν του σπορ...ξενύχτι μέχρι πρωίας, παίρνουν θέση.
Αγαπημένη μου Αγγελική,


Ο καιρός που όλοι περιμέναμε επιτέλους ήρθε. Οι πίστες των Αθηνών ανοίγουν η μία μετά την άλλη και οι απανταχού φαν του σπορ...ξενύχτι μέχρι πρωίας, παίρνουν θέση. Το σύνθημα "πάμε παιδιά" δίνουν το βράδυ της Πέμπτης η Καίτη Γαρμπή και ο Γιώργος Τσαλίκης στον "Απόλλωνα" για να πάρουν τη σκυτάλη το επόμενο βράδυ η Αννα Βίσση με τον Γιάννη Πάριο στο "Fever".

Το πρώτο σχήμα, μία μέρα πριν την έναρξη τους, έδωσε την καθιερωμένη συνέντευξη Τύπου όπου μεταξύ άλλων ενημέρωσαν το κοινό πόσο καλά τα πάνε μεταξύ τους, πόσο ταιριάζουν τα νώτα τους, ενώ έδωσαν μία μικρή ιδέα για το τι πρόκειται να συναντήσουν αυτοί που θα κάνουν μία επίσκεψη στο εν λόγω κέντρο. Το πρόγραμμα θα είναι περισσότερο λαϊκό καθώς και οι δυο τους είναι άξια τέκνα του είδους, ενώ θα εμφανιστούν μαζί ένα μισάωρο σε ένα τρόπον τινά μουσικοθεατρικό νούμερο. Μας πληροφόρησαν επίσης για τις ενδυματολογικές τους...ανησυχίες το φετινό χειμώνα, όπου η Καίτη με σοβαρό ύφος, που αρμόζει σε μία συνέντευξη Τύπου, αποκάλυψε ότι θα ακολουθήσει πιστά τις επιταγές της μόδας και δη το περίφημο "gothic" στυλ. Τα ρούχα της είναι φερμένα από το εξωτερικό από τους Οίκους του Αλεξάντερ Μακ Κουίν και του Dior, ενώ εννοείται πως στη γκαρνταρόμπα της θα έχει κομμάτια της κουμπάρας της, Σήλιας Κριθαριώτη. Ο Τσαλίκης, πάλι, έφερε κουστούμια από το εξωτερικό.

Όσον αφορά τους Βίσση και Πάριο κρατούν επτασφράγιστο μυστικό τα του προγράμματος τους καθώς θέλουν να κάνουν έκπληξη στους θαμώνες του μαγαζιού. Το μόνο που έχει γίνει γνωστό είναι οι πολλών χιλιάδων ευρώ τουαλέτες που έφερε από τα ξένα η Αννα και που θα τις ζηλέψουν αοιδοί και αοιδοί.