Ο Ρονάλντο και το σκάνδαλο με τις τρανσέξουαλ!

30.04.2008
Αγαπημένε μου Σωτήρη,«Όποιος νύχτα περπατεί, λάσπες και... πατεί»! Επίσης, «της νύχτας τα καμώματα, τα βλέπει η μέρα και γελάει». Τέλος πάντων, από όπου να το πιάσεις κι όπου να το αφήσεις
Αγαπημένε μου Σωτήρη,


«Όποιος νύχτα περπατεί, λάσπες και... πατεί»! Επίσης, «της νύχτας τα καμώματα, τα βλέπει η μέρα και γελάει». Τέλος πάντων, από όπου να το πιάσεις κι όπου να το αφήσεις, η περίπτωση του Ρονάλντο είναι για γέλια και για κλάματα. Ο διάσημος ποδοσφαιριστής το βράδυ της Κυριακής θέλησε να το ρίξει έξω και να περάσει wild στιγμές. Ε, είναι και ο τραυματισμός που τον ταλαιπωρεί, είπε το παιδί να ξεσκάσει λίγο.

Και ποια είναι η καλύτερη παρέα για τέτοιες περιπτώσεις; Μάλλον, γυναίκες που εξασκούν το αρχαιότερο επάγγελμα. Ξέρουν τι θέλεις και πώς να στο προσφέρουν. Αυτό σκέφτηκε, λοιπόν και ο Ρονάλντο, ο οποίος μετά από μία μπαρότσαρκα, βρέθηκε σε μοτέλ του Ρίο ντε Τζανέιρο παρέα με γυναίκες - αιθέριες υπάρξεις. Έλα, όμως, που εκεί τον περίμενε μία δυσάρεστη έκπληξη. Τι δυσάρεστη; Σωστός ντουβρουτζάς. Οι γυναίκες ήταν τρανσέξουαλ! Ουπς, say it again...

Μεταξύ τους ακολούθησε τρελός τσακωμός (πιάστηκαν καρωτίδα με καρωτίδα;) με την αστυνομία να φθάνει αμέσως στο σημείο. Τους μπαγλάρωσαν όλους μέσα κι εκεί έρχεται το δεύτερο σοκ για τον Ρονάλντο. Οι τρανσέξουαλ κατηγόρησαν τον διάσημο ποδοσφαιριστή ότι τους ζήτησε ναρκωτικά. Μάλιστα, λένε ότι έστειλε τις δύο από αυτές να βρουν ναρκωτικά στις φτωχογειτονιές του Ρίο κι επειδή άργησαν να έρθουν, ο ποδοσφαιριστής τα πήρε στο κρανίο και ακολούθησε η άγρια διένεξη. Ο ίδιος υποστηρίζει ότι όλα είναι ψέματα κι πως έπεσε θύμα εκβιασμού, αφού οι «γυναίκες» του ζητούσαν 30 χιλιάδες δολάρια για να μη βγάλουν στη δημοσιότητα το θέμα.

Μάλιστα, υποστήριξε ότι ουδέποτε είχε σχέση με ναρκωτικές ουσίες. Το ροζ σκάνδαλο του Ρονάλντο έχει κάνει το γύρο του κόσμου, ενώ το ελαφρυντικό στην ιστορία είναι ότι οι αστυνομικές αρχές δείχνουν να τον πιστεύουν, αφού ο αστυνομικός επιθεωρητής που ανέλαβε την υπόθεση δήλωσε ότι ο ποδοσφαιριστής δεν έκανε κανένα έγκλημα. «Να διασκεδάσει ήθελε λίγο»! Είπαμε, είναι και ο τραυματισμός στη μέση. Πάντως, ο Ρονάλντο είναι κύριος. Στο τέλος πλήρωσε 600 ευρώ ως αποζημίωση.