Μαζί στο τραγούδι Αδάμ - Λιβιεράτος

08.11.2002
Αγαπημένε μου Σωτήρη, απάντηση στις "Κασσάνδρες" που τους ήθελαν να είναι ένα βήμα πριν το διαζύγιο έδωσε το ζεύγος Λάμπης Λιβιεράτος και Εύη Αδάμ.
Αγαπημένε μου Σωτήρη,


Απάντηση στις "Κασσάνδρες" που τους ήθελαν να είναι ένα βήμα πριν το διαζύγιο έδωσε το ζεύγος Λάμπης Λιβιεράτος και Εύη Αδάμ. Οι δύο νέοι αποφάσισαν να κάνουν και μία άλλη...ένωση, στο τραγούδι αυτή τη φορά. Η συνεργασία τους που αποτελεί κι έκπληξη καθώς η μοντέλα Αδάμ κάνει το ντεμπούτο της στο πεντάγραμμο.

Το άσμα που ερμηνεύουν λέγεται "Παράδεισε μου" και πρόκειται για μία μπαλάντα. Οι, δε, καλοθελητές επιμένουν πως οι στίχοι αναφέρονται στην περίπτωσή τους καθώς ο ένας ζητάει συγνώμη από τον άλλον αν τον πλήγωσε και τα συναφή. Το εν λόγω παραπονιάρικο άσμα ήδη παίζεται στα ραδιόφωνα, ενώ η Εύη ως αοιδός δεν τα πηγαίνει καθόλου άσχημα.
Η ιδέα να κάνει ντουέτο με τον Λάμπη ήταν του ιδίου του καλλιτέχνη και συζύγου της, ο οποίος έκρινε πως θα γινόταν σωστή απόδοση του άσματος μόνο αν συμμετείχε η καλή του. Εκείνη, αν και στην αρχή είχε τους ενδοιασμούς της: "που πάω τα μανεκένε, θα με πάρουν με τις ντομάτες" στη συνέχεια είπε το "ναι", διότι η πρόταση έκρυβε μιαν...ευαισθησία και ρομαντισμό. Βέβαια, δεν είναι η πρώτη φορά που η Αδάμ συμμετέχει σε δουλειά του Λιβιεράτου. Κατά τα παρελθόντα έτη, είχε πάρει μέρος σε δύο βίντεο κλιπ του ως μοντέλο.

Αυτή την περίοδο, η οικογένεια βρίσκεται στη Θεσσαλονίκη λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων του άνδρα του σπιτιού, ο οποίος θα εμφανιστεί το χειμώνα σε κέντρο της συμπρωτεύουσας. Από ο, τι λέγεται, μάλιστα, η εγκυμονούσα Αδάμ θα μείνει εκεί μέχρι να γεννήσει την δεύτερη κόρη τους.