Χαμός στο Fever

11.11.2002
Αγαπημένη μου Αγγελική, η πολυαναμενόμενη πρεμιέρα του "Fever" έγινε και κατά χιλιάδες οι αθηναίοι φαν της Αννας Βίσση και του Γιάννη Πάριου κατηφόρισαν προς Λαγουμτζή μεριά.
Αγαπημένη μου Αγγελική,


Η πολυαναμενόμενη πρεμιέρα του "Fever" έγινε και κατά χιλιάδες οι αθηναίοι φαν της Αννας Βίσση και του Γιάννη Πάριου κατηφόρισαν προς Λαγουμτζή μεριά προκειμένου να δουν τους αοιδούς εν πλήρη δράση επί σκηνής. Ουρές ολόκληρες είχαν σχηματιστεί έξω από το κέντρο και τέτοια...μεγαλεία δεν τα ζουν ούτε οι Εφορίες τότε με τις φορολογικές δηλώσεις. Τρεις χιλιάδες κόσμο χωράει το "Fever" και την Παρασκευή ήταν κατάμεστο. Καρφίτσα δεν έπεφτε κι ας παρακάλαγαν τους πορτιέρηδες να τους μπάσουν στα μουλωχτά.

Οι μόνοι τυχεροί της βραδιάς ήταν οι celebrities που βρέθηκαν εκεί, οι οποίοι άνετοι και ωραίοι έδωσαν τα πολυτελή τους αυτοκίνητα στους παρκαδόρους κι έπιασαν θέση πρώτο τραπέζι πίστα. Αλίμονο στους υπόλοιπους που άμα την αποχώρηση τους, εκτός από τα αυτόγραφα πήραν και από μία κλήση για παράνομο παρκάρισμα. Στα του προγράμματος τώρα, έναρξη έκαναν οι One τους οποίους χτύπησε ο "δαίμων" της τεχνολογίας και το κλουβί που θα έβγαιναν στην πίστα κόλλησε, με αποτέλεσμα ο κόσμος να ακούει το περίφημο "Gimme" και One να μη βλέπει. Ευτυχώς, τα παιδιά πρόλαβαν και είπαν στο τέλος ένα "love". Τη σκυτάλη πήρε η Αννα Βίσση, η οποία έφθασε...αιωρούμενη.

Μην πάει ο νους σου σε καλώδια και χριστουγεννιάτικα λαμπιόνια. Η αοιδός ήταν ντυμένη με ένα άσπρο μακρύ φόρεμα και μία μάσκα που την έβγαλε στη συνέχεια, ενώ οι συνεχείς εναλλαγές των ρούχων ζάλισαν τις κοσμικές και μη αθηναίες που βρέθηκαν στο κέντρο. Μετά τη Βίσση μπήκε ο Πάριος με λιτό ντύσιμο, ο οποίος ως καλός οικοδεσπότης που είναι χαιρέτισε δια χειραψίας τα πρώτα τραπέζια. Μετά μπήκε η Αννα και μαζί προσέφεραν το καλύτερο μέρος του προγράμματος. Μάλιστα, χόρεψαν κι ένα ταγκό αποσπώντας το χειροκρότημα. Θερμό χειροκρότημα εισέπραξε και ο αγαπημένος της αοιδούς, Κώστας Φραγκολιάς ο οποίος σαν είπε η καλή του το άσμα "Εκατομμύρια" ανέβηκε στην πίστα κι έριξε μια βαριά ζεμπεκιά.

Στο "Fever" εννοείται πως ήταν ο Νίκος Καρβέλας, συνοδευόμενος από την νέα του αγαπημένη Ζέτα Δούκα και την μητέρα του, ενώ μαζί με τον Φραγκολιά είχαν πιάσει τραπέζι με θεά την πίστα. Εκεί, ήταν ακόμη ο Στέλιος Ρόκκος με την καλή του και η Βίκυ Καγιά επίσης με τον καλό της.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ