Κόντρα Μικρούτσικου - Νίνο

12.11.2002
Αγαπημένε μου Σωτήρη, τον μάστορά του βρήκε στο Fame Story, ο Ανδρέας Μικρούτσικος και ακούει στο όνομα Νίνο. Ο εν λόγω νέος δείχνει θράσος να το πω...
Αγαπημένε μου Σωτήρη,


Τον μάστορά του βρήκε στο Fame Story, ο Ανδρέας Μικρούτσικος και ακούει στο όνομα Νίνο. Ο εν λόγω νέος δείχνει θράσος να το πω, ασέβεια να το πω προς το πρόσωπο του "πατέρα των reality" με αποτέλεσμα συχνά πυκνά να βγάζει τον Ανδρέα εκτός εαυτού. Το τελευταίο επεισόδιο που ο Μικρούτσικος βγήκε από τα ρούχα του ο άνθρωπος, κοινώς τα πήρε στο κρανίο, ήταν στη ψηφοφορία για τον προστατευόμενο από τους μαθητές παίκτη. Ο -λέγε με και Ρουβά- νέος από τη Ρόδο, το βράδυ εκείνο είχε τις ημικρανίες του και δεν μπορούσε να σηκωθεί από το κρεβάτι ούτε να πάει για κατούρημα.

Ο Ανδρέας βρέθηκε κανονικά στη Σχολή για τον αλά Big Brother χαφιεδισμό και με τη σοβαρότητα που απαιτεί η θέση του περίμενε τον "άρρωστο" να προσέλθει για να ξεκινήσει η διαδικασία. Αφού είδε και απόειδε, πήγε ο ίδιος στο δωμάτιο να τον σηκώσει. Όταν όμως ο Νίνο αρνήθηκε, ο Ανδρέας τα πήρε στο κρανίο κι ενημέρωσε την παραγωγή πως πάει σπίτι του που έχει να κάνει σοβαρότερα πράγματα, όπως να δει DVD με την καλή του Δήμητρα Ρουμπέση. Τότε έπεσαν όλοι πάνω του, μαθητές και παραγωγή και κατόπιν μυστικών συνεννοήσεων η ψηφοφορία έγινε κανονικά, με τη συμμετοχή βεβαίως και του Νίνο.

Από αυτή, ο Σωκράτης αναδείχθηκε σε "προστατευόμενο" των συμπαικτών του, οπότε ο Νότης με τον Χαρη τίθενται στη μουσική και όχι μόνο κρίση του τηλεοπτικού κοινού. Τον Σωκράτη ψήφισαν οι Νίνο, Θάνος, Ιωάννα και Σωκράτης, τον Νότη η Φωτεινή με την Ασπα και μία ψήφο πήρε ο Χάρης από την Ελεάννα.