Ποια έκλεψε την καρδιά του Νίνο;

09.05.2008
Αγαπημένε μου Σωτήρη,Ανανεωμένος και τα μάλα ευτυχισμένος είναι ο Νίνο τον τελευταίο καιρό, ενώ έχει αποκτήσει ένα χαλαρό, φιλοσοφημένο και... χριστιανικό στυλ, που όλους τους αγαπάει και όλους τους σχωρνάει.
Αγαπημένε μου Σωτήρη,


Ανανεωμένος και τα μάλα ευτυχισμένος είναι ο Νίνο τον τελευταίο καιρό, ενώ έχει αποκτήσει ένα χαλαρό, φιλοσοφημένο και... χριστιανικό στυλ, που όλους τους αγαπάει και όλους τους σχωρνάει. Κι έρχεσαι εσύ ο φαν να αναρωτηθείς: «Τι πταίει για την αλλαγή του Νίνο»; Μήπως, επειδή πάει φαντάρος το φθινόπωρο;

Μπααα. Έρωτας είναι η αιτία και το παραδέχεται ο ίδιος. «Είμαι πολύ καλά στην προσωπική μου ζωή» δηλώνει ο αοιδός κι απορώ εγώ η κουτσομπόλα: «Με ποια»; Ποια μπήκε στη ζωή του Νίνο και τον έκανε τόσο ευτυχισμένο (και φιλόσοφο); Εδώ, τα πράγματα είναι λίγο μπερδεμένα. Μισά δημοσιεύματα λένε ότι έχει σχέση με την Χρύσπα και τα άλλα μισά ότι είναι ερωτευμένος τους τελευταίους δύο μήνες με την Δούκισσα Νομικού.

Από τις δύο, διαλέγω τη δεύτερη. Ο ίδιος τηρεί σιγή ιχθύος και τα δημοσιεύματα δίνουν και παίρνουν. Στην πρώτη εκδοχή λένε ότι ο Νίνο ήρθε πολύ κοντά με την Χρύσπα εξαιτίας της συνεργασίας τους σε νυχτερινό κέντρο της Παραλιακής αυτή την εποχή και πως οι δυο τους περνούν πολλές ώρες στο καμαρίνι του ενός και του άλλου. Στη δεύτερη εκδοχή λένε ότι ο Νίνο ερωτεύθηκε κεραυνοβόλα την Δούκισσα κατά τη διάρκεια των γυρισμάτων του κλιπ «Είμαι κακό παιδί» και τη φλέρταρε αμέσως. Εκείνη, με τα πολλά «έπεσε» και τους τελευταίους δύο μήνες είναι ζευγάρι, αλλά αποφεύγουν τη δημοσιότητα. Να σου πω την αλήθεια, εγώ το δεύτερο σενάριο με τη Νομικού ξέρω, αλλά και πάλι... ποτέ δεν ξέρεις. Το σίγουρο, πάντως, είναι ότι ο Νίνο ερωτεύθηκε ξανά!