Η οργή της Ελεονώρας!

08.05.2008
Αγαπημένε μου Σωτήρη,Ούτε να αρρωστήσει δεν μπορεί η Ελεονώρα Μελέτη κι αμέσως βγαίνουν διάφοροι και λένε ότι έφυγε από τον «Πρωινό καφέ». Στα τρία χρόνια που είναι στην εκπομπή έχει γραφτεί κι έχει ακουστεί
Αγαπημένε μου Σωτήρη,


Ούτε να αρρωστήσει δεν μπορεί η Ελεονώρα Μελέτη κι αμέσως βγαίνουν διάφοροι και λένε ότι έφυγε από τον «Πρωινό καφέ». Στα τρία χρόνια που είναι στην εκπομπή έχει γραφτεί κι έχει ακουστεί άπειρες φορές ότι η «Πριγκιπέσσα του Αμαρουσίου» αποχωρεί, που στο τέλος θα είναι αλήθεια και δεν θα το πιστεύουμε. Ωστόσο, η Μελέτη είναι τα μάλα οργισμένη με όσα γράφονται, που την Τετάρτη το πρωί βγήκε από τον καναπέ του πόνου και απάντησε σε όλους τους επικριτές της.

Εξέφρασε, λοιπόν, την απορία της γιατί την πολεμούν συνέχεια και γιατί γράφουν κάθε λίγο και λιγάκι ότι αποχωρεί από την εκπομπή. Το μάτι της - λίγο από το θυμό, λίγο από τον πυρετό - γυάλιζε, τονίζοντας ότι την επόμενη φορά που θα γράψουν κάτι γι αυτήν θα πάρει πιο δραστικά μέτρα. Κι άντε εσύ, βλέποντας την σε αυτή την κατάσταση, με όλη την καλή διάθεση που έχεις, θέλεις να την πιστέψεις.

Τι να κάνεις, όμως, ο έρμος όταν ακούς - ειδικά τον τελευταίο καιρό - έντονα ότι ο ΑΝΤ1 καλοβλέπει την Ελένη Μενεγάκη και μάλιστα της τάζει γη και ύδωρ προκειμένου να επιστρέψει στα παλιά λημέρια; Μένεις, απλά να παρακολουθείς την θυμωμένη Ελεονώρα να ξεσπά και να παρατηρείς τη διακόσμηση του σπιτιού της. Να σου πω τη μαύρη μου αλήθεια, εγώ αυτό έκανα.