"Σε τι κόσμο ζει Θεέ μου";

09.05.2008
Αγαπημένε μου Σωτήρη,Μία συνέντευξη της Μαριλένας Παναγιωτόπουλου είναι αρκετή για να σου κάψει το μυαλό. Μη σου πω και μισή συνέντευξη, αφού τρεις τέσσερις αράδες να διαβάσεις κι αμέσως ακούς το «μπζζζζζ»
Αγαπημένε μου Σωτήρη,


Μία συνέντευξη της Μαριλένας Παναγιωτόπουλου είναι αρκετή για να σου κάψει το μυαλό. Μη σου πω και μισή συνέντευξη, αφού τρεις τέσσερις αράδες να διαβάσεις κι αμέσως ακούς το «μπζζζζζ» και καπνοί βγαίνουν από το κεφάλι σου. Η εν λόγω που λες, ένα χρόνο περίπου μετά το γάμο της, «ξαναχτυπά» με εγκυμοσύνη αυτή τη φορά κι όπως καταλαβαίνεις ξεκινά νέος γύρος με περίφημες δηλώσεις.

Η Παναγιωτοπούλου είναι πέντε μηνών έγκυος, περιμένει αγόρι κι έχει μεγάλη αγωνία πώς θα καταφέρει ο υιός να είναι Ζυγός! Την προβληματίζει το όνομα του παιδιού, διότι δεν μπορεί να σκεφτεί κάτι γκλάμουρ και... σταράτο για αγόρι. Γιατί, αν ήταν κορίτσι, ήξερε πως θα το ονομάσει. Μαντόνα από το Παναγιώτα! Ε, ας ονομάσει το αγόρι... Αναής από το Παναής! Εκεί να δεις, Μαριλενα μου πώς θα βουίξει η Ελλάδα.

Η σύλληψη του μωρού έγινε στις 7 Ιανουαρίου - αγαπημένος αριθμός της μέλλουσας μαμάς - στη σουίτα «Γκρέτα Γκάρμπο» σε κάποιο γκλάμουρ ξενοδοχείο, του οποίου το όνομα μου διαφεύγει. Μην ακούσει κάνας παπάς ότι ανήμερα του Άι Γιαννιού αυτή έκανε σύλληψη. Ή δεν μετράει ως αμαρτία καθότι νιόπαντρη; Τι άλλο είπε ο στόμας της Παναγιωτοπούλου; Ότι ψάχνουν το τέλειο σπίτι για να στεγάσουν την οικογένεια τους, αλλά μέχρι στιγμής δεν το έχουν βρει, διότι στην Ελλάδα υπάρχουν μόνο «μικροαστά» σπίτια με μικρά δωμάτια και πέντε έξι βεσεδάκια.

Τα ακούν αυτά εκείνοι που μένουν σε Εκάλη και λοιπά βόρεια προάστια; Α το άλλο; Ο γιος μοιάζει στον πατέρα του και το είδε αυτό η μητέρα σε όραμα. Και στο υπερηχογράφημα λέει το είδε. Λογικό. Από τη μέση και κάτω όλα τα αρσενικά του κόσμου μοιάζουν στο υπερηχογράφημα στον πατέρα τους. Γιατί να αποτελέσει εξαίρεση το μωρό της Μαριλένας;