"Υπέροχο πλάσμα" η Σοφία Καρβέλα!

14.05.2008
Αγαπημένε μου Σωτήρη,Η Σοφία Καρβέλα για λίγο καιρό... ξαποστά και ξανά προς την υποκριτική τραβά! Τι νομίζεις ότι θα τα παρατούσε έτσι εύκολα, επειδή οι «31 δρόμοι» δεν τράβηξαν; Η μοναχοκόρη της Άννας Βίσση
Αγαπημένε μου Σωτήρη,


Η Σοφία Καρβέλα για λίγο καιρό... ξαποστά και ξανά προς την υποκριτική τραβά! Τι νομίζεις ότι θα τα παρατούσε έτσι εύκολα, επειδή οι «31 δρόμοι» δεν τράβηξαν; Η μοναχοκόρη της Άννας Βίσση σπούδασε ηθοποιός κι εκεί που πήγαμε να ξεχάσουμε αυτή την ιδιότητα της, με ένα σπέσιαλ guest στα «Υπέροχα πλάσματα», έρχεται να μας το υπενθυμίσει.

Όχι, που θα μας άφηνε. Η Σοφία θα εμφανισθεί στην πετυχημένη σειρά σε ένα από τα επόμενα επεισόδια και είναι μία καλή ευκαιρία για εμάς και το Νίκο Καρβέλα να δούμε... πόσα απίδια πιάνει ο υποκριτικός σάκος της μικρής. Θα θυμάσαι τις δηλώσεις του Καρβέλα ότι δεν του άρεσε η κόρη του στους «31 δρόμους», υποστηρίζοντας ότι το σενάριο δεν βοηθούσε να αναπτύξει τις ικανότητες της.

Για να δούμε τώρα στα «Υπέροχα πλάσματα» τι θα κάνει, που έχουν από τα καλύτερα σενάρια της σεζόν. Θα ξεδιπλώσει το ταλέντο της; Η πρόταση στη Σοφία έγινε από την ίδια τη σεναριογράφο, Μυρτώ Κόντοβα και η Καρβέλα δέχτηκε αμέσως.