Βρήκε ξανά την ευτυχία η Άνιστον;

14.05.2008
Αγαπημένε μου Σωτήρη,Είναι ερωτευμένη στα σύννεφα πετάει η Τζένιφερ Άνιστον, η οποία περνάει μεγάλες και μελιστάλαχτες στιγμές στο πλευρό του τραγουδιστή, Τζον Μάγιερ. Τι κι αν η σχέση τους μετράει δε μετράει ένα μήνα;
Αγαπημένε μου Σωτήρη,


Είναι ερωτευμένη στα σύννεφα πετάει η Τζένιφερ Άνιστον, η οποία περνάει μεγάλες και μελιστάλαχτες στιγμές στο πλευρό του τραγουδιστή, Τζον Μάγιερ. Τι κι αν η σχέση τους μετράει δε μετράει ένα μήνα; Η Τζένιφερ είναι τα μάλα ενθουσιασμένη με το νεαρό και δεν το κρύβει. Τα τελευταία δύο σαββατοκύριακα τα έχουν περάσει μαζί στο Μαϊάμι, όπου βρίσκεται η Άνιστον για τα γυρίσματα της νέας της ταινίας.

Από τις φωτογραφίες που τραβήχτηκαν και απαθανατίζουν το ευτυχισμένο ζεύγος σε στιγμές μελιού, πότε στην πισίνα του ξενοδοχείου και πότε σε βόλτες στους δρόμους του Μαϊάμι, καταλαβαίνει κανείς ότι... εδώ υπάρχει ένας έρωτας μεγάλος κι εσύ κολλάς σε κάτι πράγματα μικρά.

Κι όταν λέμε μικρά, μπορεί να είναι τα εννιά χρόνια που τους χωρίζουν ή το γεγονός ότι ο 30χρονος τραγουδιστής έχει τη φήμη του καρδιοκατακτητή στο Χόλιγουντ. Σε σύντομο διάστημα από την αγκαλιά του Μάγιερ πέρασαν ωραίες γυναίκες του Χόλιγουντ, όπως η Τζέσικα Σιμπσον, η Τζένιφερ Λοβ Χιούιτ, αλλά και η Κάμερον Ντίαζ. Κι αυτό είναι που φοβούνται οι φαν της Τζένιφερ. Μήπως και η σχέση αυτή δεν έχει ευτυχή κατάληξη, όπως με τον Βινς Βον και το νεαρό μοντέλο αργότερα. Τι να κάνεις; Μετά τον Μπραντ Πιτ το... χάος κι αυτό είναι μία θλιβερή αλήθεια για την δική μας Άνιστον!