Τουρκάλα η "Μις Κόσμος 2002"

09.12.2002
Αγαπημένη μου Αγγελική, μια παγωμάρα να την πω; Μια σαστιμάρα να την πω; Πάντως, ένα κάποιο περίεργο συναίσθημα το προκάλεσε η ανάδειξη της "Μις Τουρκίας" σε "Μις Κόσμος 2002"
Αγαπημένη μου Αγγελική,


Μια παγωμάρα να την πω; Μια σαστιμάρα να την πω; Πάντως, ένα κάποιο περίεργο συναίσθημα το προκάλεσε η ανάδειξη της "Μις Τουρκίας" σε "Μις Κόσμος 2002". Όχι, ότι η κοπέλα ονόματι Αζρα Ακιν δεν είχε την ομορφιά της και την τσαχπινιά, όμως - όπως είπαν πολλοί - υπήρχαν άλλες εκπρόσωποι της ομορφιάς πολύ καλύτερες της νικήτριας. Άσε, που αρκετοί ήταν εκείνοι που υποστήριξαν ότι βγήκε η Τουρκάλα επειδή είναι Μουσουλμάνα.

Τι σημαίνει αυτό; Επειδή, έγιναν τα επεισόδια στη Νιγηρία για τους γνωστούς λόγους και αιτίες, οι διοργανωτές είπαν να βγάλουν μία Μουσουλμάνα για να περάσουν το μήνυματάκι τους. Ως σκέψη μου κάνει πολύ τολμηρή (ούτε το θηρίο ο Μικρούτσικος δεν θα σκεφτόταν να κάνει κάτι τέτοιο στο Fame Story), αλλά για να το λέει ο...λαός, θα πάω κόντρα εγώ στη βούληση του; Σημειωτέων και πέρυσι είχε βγει Μουσουλμάνα, από τη Νιγηρία συγκεκριμένα. Πάντως, του χρόνου τέτοιον καιρό δεν πρόκειται να ζήσουμε τα?απείρου κάλλους γεγονότα που διαδραματίστηκαν στη Νιγηρία για τον εξής απλό λόγο: τα καλλιστεία δεν θα γίνουν στη γείτονα χώρα.

Που θα γίνουν; Μα στην Κίνα φυσικά(;) επειδή η χώρα θα αναλάβει τους Ολυμπιακούς Αγώνες του 2008 και για το λόγο αυτό θέλουν λένε να διαφημίσουν τον πολιτισμό της. Κι έρχομαι να ρωτήσω εγώ με το φτωχό μου το μυαλό. Γιατί, δεν γίνονται στην Ελλάδα που έχουμε τους Ολυμπιακούς του 2004; Μάλλον με την απορία θα μείνω, όπως και ο Γιώργος Πρεβελάκης - υπεύθυνος για τα εν Ελλάδι καλλιστεία- ο οποίος είναι κομμάτι θυμωμένος και για την επιλογή της Μις Τουρκίας, αλλά και για την μη ανάληψη του διαγωνισμού από την χώρα μας. Στα των καλλιστείων του περασμένου Σαββάτου, Πρώτη αναπληρωματική αναδείχθηκε η "Μις Κολομβία" - κοπέλα μπουκιά και συχώριο - και Δεύτερη αναπληρωματική η "Μις Περού", επίσης κορίτσι να το πιεις στο ποτήρι σου. Η, δε, δικιά μας εκπρόσωπος, η Κατερίνα Γεωργιάδου δεν ευτύχησε να μπει ούτε στην τελική δεκάδα, αποτέλεσμα που όχι μόνο δεν την πτόησε, αλλά την έκανε να πάρει την μεγάλη απόφαση: να κάνει καριέρα στο εξωτερικό! Φαντάσου να έπαιρνε και κάνα τίτλο; Καριέρα στον Αρη θα ήθελε να κάνει, να ξετρέλαινε τα εξωγήινα.