Η δικαίωση του Τομ Κρούζ

16.01.2003
Αγαπημένε μου Σωτήρη, Χαρές και πανηγύρια έχει από την Τετάρτη ο Τομ Κρούζ, ο οποίος πλέον μπορεί να περηφανεύεται πως είναι άνδρας αποδεδειγμένα και με απόφαση δικαστηρίου.
Αγαπημένε μου Σωτήρη,


Χαρές και πανηγύρια έχει από την Τετάρτη ο Τομ Κρούζ, ο οποίος πλέον μπορεί να περηφανεύεται πως είναι άνδρας αποδεδειγμένα και με απόφαση δικαστηρίου. Η υπόθεση που τον ταλαιπωρούσε από τις αρχές του 2001 και αφορούσε δηλώσεις ενός διάσημου gay, του Τσαντ Σλέιτερ, ο οποίος υποστήριζε ότι είχε ερωτικές σχέσεις άλλου τύπου με τον Τομ, έλαβε τέλος. Το δικαστήριο, στο οποίο κατέφυγε ο Κρουζ προκειμένου να βρει το δίκιο του το αρσενικό, αποφάσισε να επιβάλει στον Σλέιτερ χρηματική ποινή ύψους 10 χιλιάδων δολαρίων, για ψευδείς κατηγορίες.

Έτσι, ο Τομ εκτός από δικαιωμένος ως προς την αντρική του τιμή, θα γίνει και πλουσιότερος κατά πολλές χιλιάδες δολάρια. Γιατί, δεν είναι μόνο Σλέιτερ που θα καταβάλλει χρήματα στον θιγμένο ηθοποιό, αλλά και ο εκδότης του περιοδικού "Bold Magazine". Ο Μάικλ Ντέιβις όταν ξέσπασε το σκάνδαλο βγήκε και υποστήριξε πως όσα καταγγέλλει ο Τσαντ ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα και για του λόγου το αληθές -έλεγε - είχε στην κατοχή του κασέτα, όπου έδειχνε τους δύο άνδρες σε συγκλονιστικές ερωτικές περιπτύξεις.

Όταν, όμως, κλήθηκε στο δικαστήριο και του ζητήθηκε να προσκομίσει το ενοχοποιητικό στοιχείο, αυτός έκανε τον ψόφιο κοριό. Ποιος, που, πως, πότε ήταν ο Ντέιβις κι επειδή οι δικαστές δεν τα σηκώνουν κάτι τέτοια, επέβαλλαν και σε αυτόν υψηλότατο χρηματικό πρόστιμο. Τα χρήματα αυτά, πάντως, όπως δήλωσε ο Κρουζ θα τα διαθέσει για φιλανθρωπικούς σκοπούς. Και άνδρας και φιλάνθρωπος ο Τομ. Εύγε στο αρσενικό!