Οπλισμένος κυνηγούσε τις... σκιές!

03.06.2008
Αγαπημένε μου Σωτήρη,Δεν πίστευαν στα μάτια τους οι αστυνομικοί του τμήματος Μελισσίων, όταν έφθασαν στο σπίτι του Γιάννη Παπαμιχαήλ και είδαν μπροστά τους έναν αλλόφρονα Γιάννη να κυνηγάει με το όπλο του τις «σκιές»
Αγαπημένε μου Σωτήρη,


Δεν πίστευαν στα μάτια τους οι αστυνομικοί του τμήματος Μελισσίων, όταν έφθασαν στο σπίτι του Γιάννη Παπαμιχαήλ και είδαν μπροστά τους έναν αλλόφρονα Γιάννη να κυνηγάει με το όπλο του τις «σκιές» που... εισέβαλαν στο σπίτι για να του κάνουν κακό. Αυτό, εξάλλου, τους είπε στο τηλέφωνο όταν πήρε να ζητήσει βοήθεια, επειδή «κάποιοι» μπήκαν στο σπίτι του, το βράδυ της Κυριακής.

Οι αστυνομικοί έκαναν εξονυχιστικό έλεγχο, αλλά δε βρήκαν τίποτα που να μαρτυρεί πως κάποιος μπήκε στο σπίτι ή τουλάχιστον προσπάθησε να μπει. Αντίθετα, είδαν έναν Γιάννη Παπαμιχαήλ σε κακή κατάσταση, οποίος ήταν στα χαμένα και δεν καταλάβαινε τι συμβαίνει γύρω του. Οι αστυνομικοί τον πήραν στο αστυνομικό τμήμα για κάποια περαιτέρω εξέταση κι αυτός ζήτησε να πάρει μαζί την τσάντα με τα προσωπικά του αντικείμενα.

Οι αστυνομικοί όταν έκαναν έλεγχο στην τσάντα του διαπίστωσαν ότι μέσα σε αυτή υπήρχαν 2,5 γραμμάρια κοκαΐνης σε φιξάκια και 50 υπνωτικά χάπια, ενώ μετά διαπίστωσαν ότι η άδεια είχε λήξει από το 2000. Ωστόσο, αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που ο γιος της Αλίκης Βουγιουκλάκη βλέπει «σκιές» και ανθρώπους να τον «κυνηγούν». Πάντως, ο Παπαμιχαήλ κατονόμασε στους αστυνομικούς έναν αλλοδαπό, που τον απειλεί τον τελευταίο καιρό και τώρα γίνονται έρευνες για να διαπιστωθεί αν το πρόσωπο αυτό είναι υπαρκτό.