Πουλά τον Σκορπιό η Αθηνά;

03.06.2008
Αγαπημένε μου Σωτήρη,«Πωλείται, όπως είναι επιπλωμένο, με χιλιάδες αναμνήσεις φορτωμένο». Ένα τεράστιο πωλητήριο - νααααα με το συμπάθειο - φαίνεται πως βάζει η Αθηνά Ωνάση στον Σκορπιό.
Αγαπημένε μου Σωτήρη,


«Πωλείται, όπως είναι επιπλωμένο, με χιλιάδες αναμνήσεις φορτωμένο». Ένα τεράστιο πωλητήριο - νααααα με το συμπάθειο - φαίνεται πως βάζει η Αθηνά Ωνάση στον Σκορπιό. Η διάσημη «χρυσή» κληρονόμος της δυναστείας των Ωνάση μετά τα χρυσαφικά της μητέρας της, Χριστίνας αποφάσισε να προχωρήσει και στην πώληση του νησιού, σε μία προσπάθεια να... αποτινάξει από πάνω της την «κατάρα» των Ωνάσηδων.

Αυτό τουλάχιστον πιστεύουν πολλοί ότι προσπαθεί να κάνει η εγγονή του Αριστοτέλη Ωνάση, η οποία από τότε που ενηλικιώθηκε και πήρε στα χέρια της μεγάλο μέρος από την περιουσία, δεν φαίνεται να έχει δεθεί συναισθηματικά με αυτή. Ακόμη και με τον Σκορπιό, ο οποίος πέρα από την ιστορία που φέρει, είναι ο τόπος που βρίσκονται οι τάφοι των προγόνων της, μαζί και της μητέρας της.

Πληροφορίες θέλουν την Αθηνά να πουλά το νησί για 450 εκατομμύρια δολάρια κι αν ισχύει το πωλητήριο, δεν θα αργήσει να βρεθεί αγοραστής, αφού πολλοί θα είναι οι πλούσιοι που θα θελήσουν να το αγοράσουν, κυρίως για την ιστορία του. Μία ιστορία, που μάλλον δεν συγκινεί τη νεαρή Αθηνά. Πάντως, αίσθηση είχε προκαλέσει το γεγονός ότι πούλησε πριν λίγο καιρό τα κοσμήματα της μητέρας της, που αποτελούν οικογενειακά κειμήλια. Σκέψου να προχωρήσει πράγματι στην πώληση του Σκορπιού. Εκεί, να δεις τι σάλος θα προκληθεί.