Sexy Pop!

10.02.2003
Αγαπημένε μου Σωτήρη,Αδυναμία σε παντός είδους έρευνες έχουν στο εξωτερικό και η τελευταία που έγινε είχε ως θέμα "Την πιο σέξι ποπ τραγουδίστρια". Το ερώτημα ήταν άκρως ενδιαφέρον
Αγαπημένε μου Σωτήρη,


Αδυναμία σε παντός είδους έρευνες έχουν στο εξωτερικό και η τελευταία που έγινε είχε ως θέμα "Την πιο σέξι ποπ τραγουδίστρια". Το ερώτημα ήταν άκρως ενδιαφέρον, ενώ οι ερωτηθέντες δεν χρειάστηκε να σπάσουν το κεφάλι τους, προκειμένου να βρουν την πιο σέξι ποπ τραγουδίστρια. Είναι γεγονός, πως αν και οι προτάσεις είναι πολλές, την πρώτη δεκάδα αποτελούν γνωστά ονόματα του χώρο.

Σε αναμμένα κάρβουνα θα πρέπει να κάθεται ο αγαπημένος της Σακίρα καθώς η καλή του αναδείχθηκε πανηγυρικά ως η "πιο σέξι ποπ τραγουδίστρια". Τίτλος τιμητικότατος για τη λατίνα καλλιτέχνιδα, η οποία -μεταξύ μας - δεν περίμενε αυτή τη δημοσκόπηση για να της πει πως τα οπίσθια της και το θανατηφόρο σπάσιμο της μέσης, είναι το μεγάλο της ατού που και...άγιο κολάζει! Για το προσόν των...οπισθίων βρέθηκε στη δεύτερη θέση η Τζένιφερ Λοπεζ, η οποία κατά το παρελθόν κατακτούσε πανηγυρικά την πρωτιά σε ανάλογες έρευνες. Πάντως, με την μία ή με την άλλη, η Λατινική Αμερική σκίζει σε σέξι εκπροσώπους.

Στην τρίτη θέση βρίσκεται η μικρή μας Μπρίντνεϊ Σπίαρς, η οποία κάτι με τα χαμηλοκάβαλα στενά τζην και τα μικροσκοπικά μπλουζάκια, κάτι με τα θεόστενα μίνι φορέματα, έχει πάντα παρουσία στις πρώτες θέσεις τέτοιων δημοσκοπήσεων. Η μεγάλη της αντίζηλος, Κριστίνα Αγκιλέρα αν και μονίμως πράττει στιλιστικά εγκλήματα, βρίσκεται στην πέμπτη θέση. Στην έβδομη θέση βρίσκουμε την Μπιγιόνς. Οι παλιές καραβάνες της ποπ, Κάιλι Μονόγκ και Μαντόνα δεν "μασάνε" μία και δεν έχουν τίποτε να φοβηθούν από το νέο "αίμα". Για του λόγου το αληθές, η Κάιλι βρίσκεται στην έκτη θέση, ενώ η μάνα Μαντόνα είναι στην δέκατη, όχι όμως και καταϊδρωμένη.