Χώρισε την Λάρσον για άλλη γυναίκα!

19.06.2008
Αγαπημένε μου Σωτήρη,«Ά μπε μπα μπλομ, του κείθε μπλομ. Ά μπε μπα μπλομ του κείθε μπλομ, μπλιμ μπλομ». Λοιπόν, ο Τζορτζ Κλούνεϊ χώρισε την Σάρα Λάρσον επειδή βρήκε νέα αγαπημένη κι αυτό να κρατήσεις, γιατί το έπαιξα
Αγαπημένε μου Σωτήρη,


«Ά μπε μπα μπλομ, του κείθε μπλομ. Ά μπε μπα μπλομ του κείθε μπλομ, μπλιμ μπλομ». Λοιπόν, ο Τζορτζ Κλούνεϊ χώρισε την Σάρα Λάρσον επειδή βρήκε νέα αγαπημένη κι αυτό να κρατήσεις, γιατί το έπαιξα στο «α μπε μπα μπλομ». Εξάλλου, αυτός είναι ο μόνος τρόπος για να μάθουμε το λόγο που ο διάσημος ηθοποιός χώρισε ξαφνικά την 29χρονη πρώην σερβιτόρα.

Τα σενάρια που ακούστηκαν πολλά και όσο ο Κλούνεϊ, αλλά και η Λάρσον τηρούν σιγή ιχθύος ο καθένας θα λέει το μακρύ και το κοντό του. Μέχρι που ακούστηκε ότι ο Τζορτζ - φωτιά θα πέσει να μας κάψει - είναι κρυφός gay και η Σάρα, όπως και οι υπόλοιπες αγαπημένες του στο παρελθόν, ήταν απλά... η επικάλυψη! Φτου, φτου. Άλλοι, πάλι, είπαν ότι ο Κλούνεϊ χώρισε την επί ένα χρόνο αγαπημένη του, επειδή εκείνη έβαλε σιλικόνη στο στήθος και τα νέα τα μεγάλα πρόστυχα στήθη της δεν του άρεσαν καθόλου.

Βλέπεις, ο Τζορτζ είναι υπέρ του φυσικού ακόμη και όταν αυτό είναι... πλάκα το γαλόνι! Ωστόσο, τις τελευταίες μέρες κυκλοφόρησε ένα νέο σενάριο για το χωρισμό τους και να σου πω, αυτό μου κάνει πιο πολύ σε Τζορτζ. Σύμφωνα με αυτό, ο διάσημος ηθοποιός εδώ και λίγους μήνες έχει βρει άλλη γυναίκα (μία καστανή στα 30s), αλλά δεν χώρισε αμέσως την Σάρα, επειδή ήθελε να την βοηθήσει με την καριέρα της και μετά τον χωρισμό τους να κάνει καλύτερα πράγματα από το να επιστρέψει στα κλαμπ του Λας Βέγκας. Μία γυμνή φωτογράφηση, ας πούμε, στο Playboy είναι ένα μεγάλο βήμα για καριέρα. Χμ.