Τελικά, η Πάμελα δεν βάζει μυαλό!

19.06.2008
Αγαπημένε μου Σωτήρη,Μετά από δέκα χρόνια χωρισμού η Πάμελα Αντερσον και ο Τομι Λι είναι και πάλι μαζί. Ω ναι και η συγκίνηση, όπως καταλαβαίνεις είναι μεγάλη. Τόσο γι αυτούς, αφού σμίγουν ξανά τα αηδονάκια
Αγαπημένε μου Σωτήρη,


Μετά από δέκα χρόνια χωρισμού η Πάμελα Αντερσον και ο Τομι Λι είναι και πάλι μαζί. Ω ναι και η συγκίνηση, όπως καταλαβαίνεις είναι μεγάλη. Τόσο γι αυτούς, αφού σμίγουν ξανά τα αηδονάκια, όσο και για τον υπόλοιπο κόσμο, αφού η επανασύνδεση του πρώην ανδρόγυνου είναι κάτι σαν... ριμέικ παλιάς ταινίας! Γιατί, μη μου πεις ότι δεν θα τραβήξουν το δεύτερο μέρος του περιβόητου βίντεο, που είχε κάνει το γύρο του διαδικτυακού κόσμου, τον καιρό που ήταν μαζί!

Αν και τότε το βίντεο που έδειχνε την Πάμελα σε πολύ ιδιαίτερες στιγμές με τον Τομι ήταν ένας από τους λόγους που χώρισαν. Ο πιο σοβαρός ήταν ότι ο Λι έκανε τουλούμι στο ξύλο την Πάμελα, η οποία κάθε φορά που τις «έτρωγε» έπαιρνε τα δυο τους παιδιά κι έφευγε. Με το που έφευγαν, όμως, οι μελανιές επέστρεφε στο σπίτι. Ώσπου μια μέρα έπεσε πολύ ξύλο και είπε το οριστικό «αντίο», ενώ ο Τόμι καταδικάστηκε σε έξι μήνες φυλάκιση για την κακοποίηση της συζύγου του.

Ωστόσο, ο ρόκερ τραγουδιστής είναι... ευαίσθητη ψυχή (δεν του φαίνεται καθόλου) και για του λόγου το αληθές άφησε στην Αντερσον μία ηπατίτιδα έτσι για να τον... θυμάται. Σνιφ, σνιφ. Τότε, η εκρηκτική ηθοποιός απειλούσε Θεούς, δαίμονες και Τόμι Λι για το κακό που τη βρήκε, αλλά μετά ηρέμησε και δήλωσε πως θα αντιμετωπίσει την ασθένεια για το καλό των παιδιών της, που πρέπει να έχουν κοντά τη μητέρα τους.

Στο μεταξύ, έκανε δύο γάμους αστραπή με τον Κιντ Ροκ και τον Έρικ Σόλομον κι εκεί που είχαμε καιρό να ακούσουμε νέα της, δηλώνει ο Λι στο περιοδικό «Rolling Stones» ότι είναι και πάλι μαζί. Ε, μετά από αυτό τι να πει κανείς... για το μυαλό της αλληνής. Μάλιστα, το ζευγάρι μένει μαζί στο ίδιο σπίτι με τα δυο τους παιδιά.