Δεύτερη συνάντηση Γρηγόρη - Ράνιας!

01.07.2008
Αγαπημένε μου Σωτήρη,Δεύτερη συνάντηση μέσα σε λίγες μέρες είχε ο Γρηγόρης Αρναούτογλου με την Ράνια Θρασκιά κι αν το πρώην ζεύγος θέλει να αποφεύγει τέτοιου είδους... επαφές, ας μην πηγαίνει
Αγαπημένε μου Σωτήρη,


Δεύτερη συνάντηση μέσα σε λίγες μέρες είχε ο Γρηγόρης Αρναούτογλου με την Ράνια Θρασκιά κι αν το πρώην ζεύγος θέλει να αποφεύγει τέτοιου είδους... επαφές, ας μην πηγαίνει σε βραβεύσεις κι άλλες κοσμικές εκδηλώσεις. Μετά τα βραβεία του MAD ήταν η σειρά των τηλεοπτικών βραβείων του «TV Έθνους», όπου Γρηγόρης και Ράνια βρέθηκαν στον ίδιο χώρο. Μόνο που αυτή τη φορά εκεί ήταν και ο σύζυγος, Ανδρέας Φωτόπουλος.

Εκεί να δεις αμηχανία, παγωμένα χαμόγελα και βλέμματα στο πουθενά. Φάτσα κάρτα ήταν τα τραπέζια τους και η Ράνια για να αποφύγει τη... διασταύρωση βλεμμάτων με τον Γρηγόρη, πότε κοιτούσε αριστερά, πότε δεξιά. Σίγουρα με αγκύλωση θα έφυγε από τον «Κεραμεικό», αλλά για καλό και για κακό σε επόμενα βραβεία ας έχει μαζί της μία Countainpain (αν τη γράφω σωστά). Όταν, δε, ο Αρναούτογλου ανέβαινε στη σκηνή για να παραλάβει το βραβείο (δεν ήταν και λίγα η αλήθεια) η Θρασκιά κοιτούσε στη σκηνή (δεν είχε κι άλλη επιλογή), αλλά τόσο ανέκφραστη δεν την έχω θυμηθεί ξανά.

Έλεγε ο Γρηγόρης το αστείο του κι εκείνη τίποτε. Αγαλματάκι, αμίλητο αγέλαστο. Αντίθετα, ο σύζυγος γελούσε. Αυτή είναι ανωτερότητα. Το καλύτερο μου ήταν ο σκηνοθέτης του Star. Τίμησε το κανάλι που εκπροσωπούσε με το παραπάνω. Ήταν στη σκηνή ο Γρηγόρης; Έδειχνε πλάνα της Ράνιας. Ήταν αυτή στη σκηνή για να δώσει βραβείο; Έδειχνε τον Γρηγόρη. Τρελή κάλυψη, δεν το συζητώ. Μέχρι που έπιασε τον Γρηγόρη σε πλάνο - τη στιγμή εκείνη ήταν η Ράνια στη σκηνή - να έχει αγκαλιά την διπλανή άδεια καρέκλα, να καπνίζει θεριακλίδικα και να έχει πάρει ειρωνικό ύφος. Όλα τα λεφτά.