Το "αλεπουδάκι" της Μενεγάκη θα κάνει την ανατροπή;

10.07.2008
Αγαπημένε μου Σωτήρη,Τη διαφορά θέλουν να κάνουν οι άνθρωποι του ΑΝΤ1 με το νέο «Πρωινό Καφέ» κι αν ισχύει ότι η Κατερίνα Ζαρίφη (και ο Νίκος Μουτσινάς) θα είναι στο... σερβίρισμα, τότε ναι
Αγαπημένε μου Σωτήρη,


Τη διαφορά θέλουν να κάνουν οι άνθρωποι του ΑΝΤ1 με το νέο «Πρωινό Καφέ» κι αν ισχύει ότι η Κατερίνα Ζαρίφη (και ο Νίκος Μουτσινάς) θα είναι στο... σερβίρισμα, τότε ναι... κάνουν τη μεγάλη ανατροπή! Απέναντι στις ξανθές (ή ντεκαπαρισμένες) παρουσιάστριες, με το καλλίγραμμο κορμί και το πλούσιο μπούστο, θα σταθεί η μελαχρινή και τροφαντή Κατερίνα, προσπαθώντας να «επιβιώσει» στην πιο δύσκολη και... εμφανίσιμη ζώνη της τηλεόρασης.

Η επιλογή της Ζαρίφη, ξάφνιασε τους πάντες και όλοι όσοι άκουσαν ότι στο Μαρούσι σκέφτονται να την βάλουν στη θέση της Ελεονώρας Μελέτη, απόρησαν. Και δεν είναι μόνο το γεγονός ότι η Κατερίνα απέχει κατά πολύ από το πρότυπο της παρουσιάστριας στη συγκεκριμένη ζώνη. Γίνεται το «αλεπουδάκι» της Ελένης Μενεγάκη να ξηγηθεί με δική της εκπομπή και μάλιστα να είναι αντίπαλος της «αλεπούς» Ελένης; Χμ. Γιατί όχι; Αν έχει καλή δασκάλα; Και η Ελένη είναι καλή δασκάλα.

Απλά το περίεργο του πράγματος είναι ότι η Ζαρίφη έφυγε από τον «Καφέ» της Μενεγάκη, επειδή ήθελε να ασχοληθεί με την υποκριτική, που είναι και το όνειρό της. Πως, όμως, από το θέατρο κατέληξε να συζητά για τον «Πρωινό Καφέ», είναι μία μεγάλη απορία. Που μάλλον, θα την έχει και η Ελένη. Εκτός κι αν, η Ζαρίφη βλέπει τον «Καφέ» ως τη... «Λάμψη» της πρωινής ζώνης και σου λέει: «Ας πάω να κάνω κι εγώ ένα guest. Μπορώ». Πάντως, ακόμη δεν είναι τίποτε σίγουρο. Το μόνο σίγουρο είναι ότι η Κατερίνα υπέγραψε με το κανάλι του Αμαρουσίου.