Το χιούμορ του Άρνι...

04.09.2003
Ο διάσημος σταρ του Χόλυγουντ Άρνολντ Σβαρτζενέγκερ και υποψήφιος για το αξίωμα του κυβερνήτη της πολιτείας της Καλιφόρνια, ο οποίος κατηγορείται ότι αποφεύγει να συζητήσει με τους υπόλοιπους πολιτικούς του αντιπάλους, δεν μπόρεσε να αποφύγει τα ... αυγά κατά τη διάρκεια προεκλογικής συγκέντρωσης σε πανεπιστήμιο της Καλιφόρνια!
Ο διάσημος σταρ του Χόλυγουντ Άρνολντ Σβαρτζενέγκερ και υποψήφιος για το αξίωμα του κυβερνήτη της Καλιφόρνια, ο οποίος κατηγορείται ότι αποφεύγει να συζητήσει με τους υπόλοιπους πολιτικούς του αντιπάλους, δεν μπόρεσε να αποφύγει τα ... αυγά κατά τη διάρκεια προεκλογικής συγκέντρωσης που διοργανώθηκε σε πανεπιστήμιο της πολιτείας!
Ωστόσο, ο πρωταγωνιστής του ''εξολοθρευτή'' που αποκρούει τις σφαίρες με το στήθος στις ταινίες του, δεν επέτρεψε σ' ένα αυγό να του χαλάσει την ημέρα και τη διάθεση. Αγνωστος πέταξε ένα αυγό στον Σβαρτζενέγκερ μόλις αυτός εμφανίσθηκε στη σκηνή του αμφιθεάτρου του πανεπιστημίου του Λονγκ Μπιτς στην Καλιφόρνια.
Το αυγό ''προσγειώθηκε'' πάνω στο ανοιχτόχρωμο δερμάτινο σακάκι του. Ο "Άρνι" το σκούπισε έβγαλε το λερωμένο απο το αυγό σακάκι χωρίς να δείξει ίχνη δυσαρέσκειας το έδωσε σε έναν απο τους βοηθούς του και συνέχισε να μιλά στους φοιτητές. Στο τέλος της ομιλίας και γυρίζοντας προς το μέρος των δημοσιογράφων που τον συνόδευαν είπε γελώντας '' Ο τύπος που έρριξε το αυτό μου χρωστά το μπέικον".