Είναι ζευγάρι Ελευθερόπουλος - Καμηλά;

29.09.2003
Αγαπημένη μου Αγγελική,Της μόδας φαίνεται πως είναι τελευταία οι σχέσεις - μυστήριο, διότι μετά τη Σοφία Αλιμπέρτη και τον Πέτρο Ίμβριο, ήρθε η σειρά του Δημήτρη Ελευθερόπουλου
Αγαπημένη μου Αγγελική,


Της μόδας φαίνεται πως είναι τελευταία οι σχέσεις - μυστήριο, διότι μετά τη Σοφία Αλιμπέρτη και τον Πέτρο Ίμβριο, ήρθε η σειρά του Δημήτρη Ελευθερόπουλου και της Αλέκα Καμηλά να μας μπερδέψουν με την πάρτη τους. Μέχρι χθες ξέραμε πως ο "Ελέ" τα είχε ξαναβρεί με την μητέρα της κόρης του και η Αλέκα ζούσε στιγμές απόλυτης ευτυχίας στο πλευρό του Πάνου Καλίτση.

Τις τελευταίες μέρες, όμως, κυκλοφορούν διάφορες φήμες που θέλουν τους δύο νέους να έχουν συνάψει ερωτική σχέση, ενώ ήδη έχουν κάνει τα πρώτα τους δειλά νυχτοπερπατήματα. Σε ένα από αυτά μάλιστα τους συνέλαβε ο φακός, όπου οι δυο τους εκτός από το πέταγμα του γαρύφαλλου επιδίδονταν και σε πολλές τρυφερές εκδηλώσεις, όπως αγκαλίτσες, φιλάκια και ζουζουνιές από το μοντέλο.

Να ναι φίλοι και να συμπεριφέρονταν ωσάν τέτοιοι; Μπα, κομμάτι χλωμό μου φαίνεται. Πάντως, μέχρι στιγμής δεν έχει επιβεβαιωθεί κάτι επισήμως κι επειδή εδώ δεν είναι Χόλιγουντ να μην περιμένουμε τον εκπρόσωπο τους να βγει να σχολιάσει πάνω στο θέμα. Ωστόσο, εμένα άλλη είναι η απορία μου. Πότε πρόλαβε και χώρισε η Καμηλά από τον Καλίτση; Οι δυο τους ήταν πράγματι πολύ καλά, συγκατοικούσαν κιόλας, ενώ σκέφτονταν ακόμη και να επισημοποιήσουν τη σχέση τους που μέτραγε δύο χρόνια. Τι να συνέβη άραγε; Όσον αφορά τον Ελευθερόπουλο, διόλου με παραξενεύει που βρήκε νέα αγαπημένη, αφού η αλλαγή όμορφων πραγματικά συντρόφων τείνει να γίνει πιο αγαπημένο του σπορ και από το ποδόσφαιρο!