Θερμό επεισόδιο Άντζελας με Ρέμο!

07.01.2009
Αγαπημένε μου Σωτήρη, Έξαλλη, πολύ έξαλλη με τον Αντώνη Ρέμο είναι η Άντζελα Δημητρίου κι άμα δεν φύγουν τα νεύρα της αοιδού, προβλέπω νέα βεντέτα στο καλλιτεχνικό στερέωμα.
Αγαπημένε μου Σωτήρη,


Έξαλλη, πολύ έξαλλη με τον Αντώνη Ρέμο είναι η Άντζελα Δημητρίου κι άμα δεν φύγουν τα νεύρα της αοιδού, προβλέπω νέα βεντέτα στο καλλιτεχνικό στερέωμα. Άκου να δεις τι έγινε και η «Λαίδη» είναι παρμένη με τον Ρέμο και μεταξύ μας δεν έχει άδικο.

Σύμφωνα με δημοσίευμα εβδομαδιαίου περιοδικού, η Δημητρίου πριν λίγες μέρες βρέθηκε με μεγάλη παρέα και την κόρη της, Όλγα στο «Αθηνών Αρένα», όπου άδει ο Αντώνης για να γιορτάσουν τα γενέθλια της κόρης της. Η Άντζελα έπιασε ένα από τα πρώτα τραπέζια και με μεγάλη προσοχή παρακολουθούσε το πρόγραμμα με τα μπαλέτα. Ώσπου κάνει την εμφάνιση του στην πίστα ο Ρέμος. Εκεί να δεις ενθουσιασμό από την «Λαίδη», η οποία μέχρι τότε πρέπει να ήταν μεγάλη φαν του αοιδού.

Ο Ρέμος είδε την συνάδελφό του και τη χαιρέτησε, ως είθισται σε τέτοιες περιπτώσεις. Κι ενώ πήγε στο τραπέζι της, η Άντζελα κάτι του ψιθυρίζει στο αυτί κι εκείνος φεύγει. Ουπς. Να η πρώτη γυαλάδα στο μάτι της. Μετά από λίγο του κάνει νόημα και το παιδί (συγνώμη ο Ρέμος) πηγαίνει πάλι κοντά της και του ψιθυρίζει ξανά κάτι. Αλλά και αυτή τη φορά την ίδια αδιαφορία έδειξε. Εννοείται ότι η γυαλάδα στο μάτι της Άντζελας έγινε πιο έντονη, με την αοιδό να χάνει πια την ψυχραιμία της.

Του ψιθυρίζει πάλι κάτι στο αυτί, αλλά αυτή τη φορά σε πιο έντονο ύφος και μάλλον με περισσότερα γαλλικά. Ο Ρέμος κάτι της εξήγησε, αυτή δεν φαινόταν να καταλαβαίνει και φανερά εκνευρισμένη παίρνει στο καπάκι την παρέα και την κόρη της και φεύγουν από το μαγαζί. Τι είχε συμβεί όμως; Τι έκανε ο Ρέμος στην «Λαίδη» κι εκείνη τα πήρε στο κρανίο;

Σύμφωνα με το δημοσίευμα, η Δημητρίου τού ζήτησε να τραγουδήσει το «Happy birthday» στην Όλγα, αλλά εκείνος γι άγνωστους λόγους δεν ήθελε να το κάνει, αποφεύγοντας την διακριτικά. Αυτό έκανε έξαλλη την τραγουδίστρια, η οποία ένιωσε ότι ο συνάδελφός της με αυτή την άρνηση προσβάλλει την κόρη της. Εδώ, που τα λέμε, τι του ζήτησε;;;; Ένα «happy birthday» να πει κι ας πέσει κάτω. Δεν ήταν δα και τόσο δύσκολο.