"Αλίκη αγνοείται" και όχι η... Χαρά!

22.01.2009
Αγαπημένε μου Σωτήρη,«Χαρά αγνοείται» είναι η νέα σειρά του Mega και με το «καλημέρα» σας φαίνεται ότι αυτό ισχύει μόνο στο σενάριο. Γιατί, στους πίνακες της AGB η «Χαρά» μόνο... αγνοούμενη δεν είναι!
Αγαπημένε μου Σωτήρη,


«Χαρά αγνοείται» είναι η νέα σειρά του Mega και με το «καλημέρα» σας φαίνεται ότι αυτό ισχύει μόνο στο σενάριο. Γιατί, στους πίνακες της AGB η «Χαρά» μόνο... αγνοούμενη δεν είναι! Την Τετάρτη το βράδυ η σειρά του μεγάλου καναλιού έκανε πρεμιέρα και θες η διαφήμιση που προηγήθηκε, θες ότι τα υπόλοιπα κανάλια δεν είχαν ισχυρούς αντίπαλους, η «Χαρά» έκανε ένα 38,8% τηλεθέαση.

Βέβαια, η ιστορία που διηγείται η σειρά και αφορά την εξαφάνιση ενός 17χρονου κοριτσιού είναι αρκετά ενδιαφέρουσα για να τραβήξει την προσοχή των τηλεθεατών. Ειδικά, τη φετινή χρονιά που οι δραματικές σειρές δε ζουν τις μεγάλες στιγμές των προηγούμενων χρόνων. Βέβαια, έχει γίνει κι ένας σχετικός ντόρος γύρω από αυτήν, αφού άλλοι συνδέουν την ιστορία της Χαράς με αυτή του Άλεξ κι άλλοι με την ιστορία μίας νεαρής κοπέλας στην Ισπανία.

Τέλος πάντων, το σχεδόν 39αρι το έπιασαν στο Mega, αφήνοντας αρκετά πίσω τα υπόλοιπα κανάλια. Το «Λίτσα. Com» του ΑΝΤ1 έκανε μόλις ένα 17,3%, ενώ φαίνεται ότι ο μεγάλος χαμένος της υπόθεσης είναι - ποιος άλλος; - το «Έχω ένα μυστικό» στον Alpha. Τα χειρότερα νούμερα της φετινής χρονιάς έκανε με την επιστροφή του το σήριαλ για τη ζωή της Αλίκης, αφού έπιασε μόλις 9,1%. Ούτε καν τη βάση.

Κι ας ήλπιζαν εκεί στον Alpha ότι η ανάπαυλα των διακοπών θα λειτουργούσε υπέρ τους και ότι οι αλλαγές που έγιναν (ντεκαπάζ Κατερίνας Παπουτσάκης, αλλαγή σκηνοθέτη) θα έδιναν ανάσες. Για αρχή δεν ισχύει τίποτε από αυτά. Και ο προβληματισμός στο κανάλι είναι μεγάλος και αναμενόμενος