Γιατί χώρισε η Βίσση τον Ψωμόπουλο;

03.02.2009
Αγαπημένε μου Σωτήρη, «Τα τσιγάρα, τα ποτά και τα ξενύχτια έχουν κλείσει τα καλύτερα τα σπίτια» έλεγε κάποτε παλιά ο Χρήστος Κυριαζής, αλλά μάλλον τότε ο συνονόματος του ο Ψωμόπουλος ήταν πολύ μικρός για να ακούει Κυριαζή
Αγαπημένε μου Σωτήρη,


«Τα τσιγάρα, τα ποτά και τα ξενύχτια έχουν κλείσει τα καλύτερα τα σπίτια» έλεγε κάποτε παλιά ο Χρήστος Κυριαζής, αλλά μάλλον τότε ο συνονόματος του ο Ψωμόπουλος ήταν πολύ μικρός για να ακούει Κυριαζή στο μεγάλο αυτό άσμα. Γιατί, αν τον είχε ακούσει έστω και λίγο, θα ήξερε τι δεν πρέπει να κάνει για να αποφύγει την... οργή της Άννας Βίσση.

Λίγο καιρό μετά τον χωρισμό του ζευγαριού, δημοσίευμα εβδομαδιαίου περιοδικού αναφέρει τους λόγους που τους οδήγησαν στον οριστικό χωρισμό. Σύμφωνα με αυτό, η «Απόλυτη» έγινε έξαλλη με τα νυχτοπερπατήματα του πρώην αγαπημένου της την περίοδο που η σχέση τους περνούσε κρίση και το μέλλον της ήτο αβέβαιο.

Και όπως λέει και ο σοφός λαός... «Όταν λείπει η γάτα, χορεύουν τα ποντίκια» έτσι και ο Ψωμόπουλος τα περισσότερα τα έκανε όταν η Βίσση βρισκόταν στα ξένα. Αλλά μη νομίζεις, τα κουτσομπολιά δεν γνωρίζουν από σύνορα και με... ταχύτητα φωτός έφθασαν στα αυτιά της «απόλυτης», η οποία τα πήρε στο κρανίο. Κι αν πιστέψουμε το δημοσίευμα, εκείνο που την ενόχλησε περισσότερο ήταν το κους κους ότι ο Ψωμόπουλος έχει συχνές εξόδους με την πρώην σύζυγό του, Αλεξάνδρα Μερκούρη.

Ουπς. Είναι λίγο... φαρμάκι αυτό. Τέλος πάντων, η Βίσση τα πήρε τόσο πολύ, που τηλεφώνησε στο νεαρό επιχειρηματία και του είπε «Πάπαλα». Τού είπε κι άλλα, αλλά αυτή είναι η ουσία. Έτσι, από τότε οι δυο τους χώρισαν και οριστικά τα τσανάκια τους και οι δρόμοι τους δύσκολα θα συναντηθούν ξανά.