Εκτός τελικού η Καλομοίρα λόγω διαφωνίας με την ΕΡΤ!

09.02.2009
Αγαπημένε μου Σωτήρη,«Μισό λεπτό, μισό λεπτό πριν φύγεις θέλω κάτι να σου πω» τραγουδούσε η Ειρήνη Μερκούρη, η οποία προσπαθούσε να πείσει τον αγαπημένο της που ήταν στην πόρτα και ήθελε να φύγει, ότι δεν θα του φάει πολύ χρόνο
Αγαπημένε μου Σωτήρη,


«Μισό λεπτό, μισό λεπτό πριν φύγεις θέλω κάτι να σου πω» τραγουδούσε η Ειρήνη Μερκούρη, η οποία προσπαθούσε να πείσει τον αγαπημένο της που ήταν στην πόρτα και ήθελε να φύγει, ότι δεν θα του φάει πολύ χρόνο. Λίγο παρακάτω, δε, του έλεγε ότι άπαξ και την πετύχει τυχαία στο δρόμο «να μη διανοηθείς να μου μιλήσεις ούτε και για μισό λεπτό». Τι συμπεραίνουμε απ’ όλα τα παραπάνω; Ότι το μισό και το ένα λεπτό είναι μικρός χρόνος και αστείος σε πολλές περιπτώσεις. Τι ψυχή έχει; Καμία.

Και στην περίπτωση της Καλομοίρας με την ΕΡΤ το ένα λεπτό (που υπήρξε λόγος μεγάλης παρεξήγησης) είναι αν μη τι άλλο αστείος χρόνος. Η Καλομοίρα, που λες, ήταν να εμφανισθεί στον ελληνικό τελικό της Γιουροβίζιον, ως περσινή εκπρόσωπος της Ελλάδας. Μάλιστα, θα περίμενε κανείς ότι λόγω της τρίτης θέσης που έφερε στο Βελιγράδι, θα έκανε εντυπωσιακή εμφάνιση επί σκηνής και γενικά θα είχε μεγάλη παρουσία επί σκηνής.

Τρίτη θέση ήταν αυτή και κυρίως θα ήταν το back της Καλομοίρας μετά από τόσους μήνες απουσίας από το τραγούδι. Αυτό φαίνεται ότι πίστευε και η νεαρή τραγουδίστρια με τους συνεργάτες της, οι οποίοι δεν μπορούσαν να πιστέψουνε στα αυτιά τους, όταν άκουγαν τους ανθρώπους της ΕΡΤ να τους λένε ότι θα εμφανισθεί μόνο για τρία λεπτά. Δευτερόλεπτο παραπάνω. Η Καλομοίρα ζήτησε να τής παραχωρήσουν τέσσερα λεπτά, αλλά οι διοργανωτές του τελικού ήταν ανένδοτοι.

Έτσι, αυτή απογοητευμένη από την εξέλιξη αποφάσισε να μην εμφανισθεί καθόλου στον τελικό. Και για του λόγου το αληθές, αν και είχε προγραμματίσει να φύγει στις 19 του μήνα για την Αμερική, θα επιστρέψει νωρίτερα. Κι όλα αυτά γιατί; Για ένα λεπτό. Τόσο πρόβλημα ήταν πια στην ΕΡΤ ένα λεπτάκι;;;;