Η Τατιάνα "εκδικήθηκε" την Αλιμπέρτη!

09.02.2009
Αγαπημένε μου Σωτήρη,Κρατάει χρόνια η κόντρα της Τατιάνας Στεφανίδου με την Σοφία Αλιμπέρτη κι επειδή ? ως γνωστόν ? η εκδίκηση είναι ένα... πιάτο που τρώγεται κρύο, η Τατιάνα είπε να το κάνει και πράξη. Έτσι, τουλάχιστον
Αγαπημένε μου Σωτήρη,


Κρατάει χρόνια η κόντρα της Τατιάνας Στεφανίδου με την Σοφία Αλιμπέρτη κι επειδή - ως γνωστόν - η εκδίκηση είναι ένα... πιάτο που τρώγεται κρύο, η Τατιάνα είπε να το κάνει και πράξη. Έτσι, τουλάχιστον, το πήραμε οι περισσότεροι όταν την περασμένη Πέμπτη είχε καλεσμένη στην εκπομπή της, τη Ναταλία Γερμανού. Και είναι από τις λίγες φορές που... «Αξίζει να τη δεις»!

Η Αλιμπέρτη, πάλι, δεν άξιζε να την δει, διότι λογικά θα έπρεπε να είχε βγάλει καπνούς με αυτά που άκουγε διά στόματος Τατιάνας. Αν μη τι άλλο, η Τατιάνα έχει τον τρόπο της να σου τσακίσει τα νεύρα και να στα κάνει... Γόρδιο δεσμό με μία της ατάκα μόνο. "Χαίρομαι αφάνταστα που σε έχω σήμερα εδώ, γιατί κάθε Σαββατοκύριακο που σε βλέπω, μου φτιάχνεις το κέφι. Έχετε την πιο δροσερή εκπομπή, την καλύτερη παρέα». Mercy «Τάτι», mercy. Ή στα ελληνικά, δείξε λίγο έλεος Τατιάνα μου. Και κυρίως, λίγη αυτοσυγκράτηση, διότι και αφεντικό να ήσουν της Ναταλίας, τέτοιο ενθουσιασμό δεν θα είχες.

Εντάξει, δεν χρειάζεται να είσαι πολύ έξυπνος για να καταλάβεις ότι η Στεφανίδου... «τα έλεγε στο σκύλο (Ναταλάκι, για τις ανάγκες της παροιμίας και μόνο) για να ακούσει το αφεντικό»! Αρκεί, βέβαια, να γνωρίζει κανείς το παρασκήνιο της κόντρας των δύο γυναικών. Αυτή, λοιπόν, κρατάει εδώ και χρόνια, όταν η Τατιάνα (ως «κουτσομπόλα» τότε) είχε βγάλει θέμα για τη μητέρα γνωστής ηθοποιού και παρουσιάστριας, η οποία ήταν καφετζού. Αν και δεν είχε αποκαλύψει το όνομα, η Αλιμπέρτη θεώρησε ότι αναφέρεται στη μητέρα της και κατέθεσε αγωγή εναντίον της.

Οι σχέσεις τους από τότε είναι εκρηκτικές κι εννοείται ότι δεν καλυτέρεψαν ακόμη κι όταν η Σοφία πήγε στον ΑΝΤ1. Το αντίθετο, οι σπόντες από τις δύο πλευρές έδιναν κι έπαιρναν, αν και τελευταία η κόντρα τους φαινόταν ότι είχε ξεθυμάνει. Κούνια που μας κούναγε, όμως, διότι η παρουσία της Γερμανού στην εκπομπή της Τατιάνας, η πανηγυρική υποδοχή που της έκανε, αλλά και γενικότερα τα συγκινητικά αφιερώματα θεωρούνται ως μία μορφή «εκδίκησης» προς την Σοφία. Εξάλλου, η Ναταλία φέτος είναι η τηλεοπτική της αντίπαλος και όχι μόνο, καθώς η εκπομπή της «Μες στην καλή χαρά» είναι συνέχεια μπροστά και η Αλιμπέρτη δεν έχει παρά να κοιτάει... πλάτη! Φτου, φτου ο Θεός να σε φυλάει από την εκδίκηση της Τάτι!