Ο Νικόλας πάει Γιουροβίζιον!

09.02.2009
Αγαπημένε μου Σωτήρη,Το X Factor τούς ένωσε και η Γιουροβίζιον θα τους χωρίσει. Λέμε τώρα... Ο λόγος για τον Sakis Ρουβά και το Νικόλα Μεταξά, οι οποίοι στο show του ΑΝΤ1 ήταν ο ένας παρουσιαστής και ο άλλος παίκτης, αλλά στον
Αγαπημένε μου Σωτήρη,


Το X Factor τούς ένωσε και η Γιουροβίζιον θα τους χωρίσει. Λέμε τώρα... Ο λόγος για τον Sakis Ρουβά και το Νικόλα Μεταξά, οι οποίοι στο show του ΑΝΤ1 ήταν ο ένας παρουσιαστής και ο άλλος παίκτης, αλλά στον ημιτελικό της Γιουροβίζιον στην Μόσχα θα είναι.... αντίπαλοι!

Κάτι μού λέει ότι κάπου σε μπέρδεψα, αλλά τι να κάνω; Ήθελα κι εγώ να κάνω την εισαγωγή μου. Πρόσεξε λοιπόν. Η αδελφή του Νικόλα, Χριστίνα πήρε μέρος στον τελικό της Κύπρου για τον διαγωνισμό με το τραγούδι «Πυγολαμπίδα», που είναι σε σύνθεση του ίδιου. Η 16χρονη κοπέλα όχι μόνο τα πήγε περίφημα, αλλά είναι εκείνη που πήρε το εισιτήριο για την Μόσχα καθώς το τραγούδι της συγκέντρωσε 12.300 ψήφους.

Αυτό σημαίνει ότι μαζί της θα ταξιδέψει και ο Νικόλας ως συνθέτης του κομματιού, οπότε αυτόματα θεωρείται «αντίπαλος» του Ρουβά. Το τραγούδι είναι σε ξένους στίχους. Με την ανακοίνωση των αποτελεσμάτων, ο νεαρός παίκτης του X Factor μαζί με την οικογένεια του ξέσπασαν σε πανηγυρισμούς, ενώ ήταν βαθύτατα συγκινημένος.

Και δικαιολογημένα, διότι πέρυσι που είχε λάβει πάλι μέρος στον διαγωνισμό είχε βγει δεύτερος, ενώ φέτος στον τελικό του X Factor κατέκτησε ξανά την ίδια θέση. Λίγο ακόμη και θα τον έπιανε η μελαγχολία ότι έρχεται... πάντα δεύτερος! Εμένα, πάντως, θα με είχε πιάσει κιόλας!