Δεν χωρίζει η Έλενα Παπαρίζου!

26.02.2009
Αγαπημένε μου Σωτήρη,Πριν λίγες μέρες κυκλοφόρησε δημοσίευμα εβδομαδιαίου περιοδικού που έλεγε ότι η Έλενα Παπαρίζου χώρισε με τον επί δέκα χρόνια αγαπημένο της, Τόνι Μαυρίδη. Τελικά, όπως αποδεικνύεται
Αγαπημένε μου Σωτήρη,


Πριν λίγες μέρες κυκλοφόρησε δημοσίευμα εβδομαδιαίου περιοδικού που έλεγε ότι η Έλενα Παπαρίζου χώρισε με τον επί δέκα χρόνια αγαπημένο της, Τόνι Μαυρίδη. Τελικά, όπως αποδεικνύεται η φήμη αυτή ήταν ένα απλό... φούμαρο, αφού Έλενα και Τόνι είναι μαζί και το ίδιο αγαπημένοι με παλιά.

Μάλιστα, πριν λίγες μέρες το ζευγάρι πήγε με μεγάλη παρέα (ανάμεσα τους και ο επιχειρηματίας Γιάννης Παπαθεοχάρης) στο «Αθηνών Αρένα», όπου άδει ο Αντώνης Ρέμος. Κι αυτή ήταν η πρώτη φορά που η Έλενα μετά τον ξαφνικό θάνατο του πατέρα της (τα περασμένα Χριστούγεννα) βγαίνει έξω το βράδυ.

Όσοι είδαν το ζευγάρι από κοντά λένε ότι ήταν αγαπημένο και ο Μαυρίδης όλο το βράδυ δεν άφησε τη νεαρή αοιδό λεπτό από τα μάτια και την αγκαλιά του. Μάλιστα, η Έλενα δείχνει να συνέρχεται σιγά σιγά από το σοκ, ενώ μετά το τέλος των εμφανίσεων της στην «Ιερά Οδό» θα εμφανισθεί στο «Θάλασσα», στη θέση της Άννας Βίσση. Γι’ αυτό και στην παρέα της ήταν ο Παπαθεοχάρης, αφού είναι ιδιοκτήτης και του μαγαζιού αυτού.