Ο Γκλέτσος δεν ξαναπαντρεύεται!

06.04.2009
Αγαπημένε μου Σωτήρη,«Δεν παντρεύομαι, δεν παντρεύομαι. Εγώ δεν ξανά νοικοκυρεύομαι» θα μπορούσε να άδει ο Απόστολος Γκλέτσος και οι γυναίκες να πιάσουν το νόημα ότι ο ηθοποιός αν όχι ποτέ, πολύ δύσκολα
Αγαπημένε μου Σωτήρη,


«Δεν παντρεύομαι, δεν παντρεύομαι. Εγώ δεν ξανά νοικοκυρεύομαι» θα μπορούσε να άδει ο Απόστολος Γκλέτσος και οι γυναίκες να πιάσουν το νόημα ότι ο ηθοποιός αν όχι ποτέ, πολύ δύσκολα θα βάλει ξανά στεφάνι. Περίμενε και κόλλησα... ένα ή δύο γάμους έχει κάνει ο Αποστόλης; Χμ, ιδού η απορία. Σημασία έχει, ότι δε σκοπεύει να κάνει κι άλλο.

Και αυτό το παραδέχτηκε ο ίδιος σε συνέντευξη του στην Βάσια Λόη. Είπε, επίσης, ότι έχει την κόρη του και δεν θέλει να αποκτήσει άλλο παιδί, αφού η μικρή είναι η μόνη προτεραιότητα του. Οπότε καταλαβαίνεις, ότι η γυναίκα που θα θελήσει να γίνει η επόμενη κυρία Γκλέτσου θα πρέπει να το προσπαθήσει πολύ. Μα πολύ όμως. Ο γνωστός ηθοποιός δεν αποκλείει μόνο το γάμο, αλλά και την πολιτική, αφού δεν ενδιαφέρεται να ασχοληθεί ξανά με αυτή.

Η εμπειρία που είχε μάλλον δεν ήταν και τόσο ευχάριστη και φευ, θα πρέπει να ξεχάσουμε τον... Τσε Γκλέτσο. Κρίμα και πολύ μου άρεσε στο ρόλο αυτό... εννοώ, στο πόστο. Χο χο. Τώρα, που είπα για ρόλους. Ο Απόστολος αναφέρθηκε στη συνεργασία του με την Βίκυ Καγιά στους «Δύο τρελούς παραγωγούς» και μάλιστα μίλησε με καλά λόγια για το υποκριτικό ταλέντο του μοντέλου. «Η Βίκυ είναι ένα ταλαντούχο πλάσμα» είπε ο Γκλέτσος και βλέπω την Καγιά μετά από τέτοιο κοπλιμάν να πετάει στον ουρανό... ωσάν χαρταετός!