Τι άλλο θα ακούσουμε στη "Στιγμή της αλήθειας";

06.04.2009
Αγαπημένε μου Σωτήρη,Καιρό είχα να δω τη «Στιγμή της αλήθειας», διότι απέναντι στον Γιάννη Μπέζο που την είχαν, σιγά μην άφηνα τους «Ευτυχισμένους μαζί» για να δω... «Ξεμπροστιασμένοι στην TV».
Αγαπημένε μου Σωτήρη,


Καιρό είχα να δω τη «Στιγμή της αλήθειας», διότι απέναντι στον Γιάννη Μπέζο που την είχαν, σιγά μην άφηνα τους «Ευτυχισμένους μαζί» για να δω... «Ξεμπροστιασμένοι στην TV». Τώρα, όμως, που άλλαξαν ώρα προβολής και το μετέφεραν μία ώρα αργότερα, είδα Ευγενία Μανωλίδου και διαπίστωσα ότι όχι μόνο δεν έχει αλλάξει κάτι, αλλά τα πράγματα έχουν γίνει πιο σκληρά.

Ναι, ακόμη έχουμε ζευγάρια στο στούντιο, όπου ο άνδρας αποκαλύπτει ότι θα απατούσε τη σύζυγό του, ότι έχει πάρει το τηλέφωνο άλλης γυναίκας και ότι γενικά τσλιμπουρδίζει. Λίγο ακόμη και θα πιστέψουμε ότι τέτοιες καταστάσεις είναι φυσιολογικά πράγματα. Βρε λες; Μπρρρρ. Για να προσέχουμε.... Ωστόσο, στο επεισόδιο της Παρασκευής την παράσταση δεν έκλεψαν οι αποκαλύψεις του νεαρού παίκτη (που βγήκε παραπάνω τσαχπίνης από το κανονικό) σχετικά με το γάμο του, αλλά σχετικά με τη δουλειά του στον ιππόδρομο.

Μιλάμε για μεγάλες στιγμές, αφού τον ακούσαμε να μιλάει για στημένα στοιχήματα και ότι τού προσέφεραν κάποιοι ένα τεράστιο ποσό για να στήσει κούρσα, αλλά εκείνος την απέρριψε γιατί φοβήθηκε για τη ζωή του. Άκουσαν καλά τα αυτιά μου; Και είχες την Μανωλίδου να ζητάει με αφέλεια περισσότερες λεπτομέρειες. Το αστείο της υπόθεσης ξέρεις ποιο είναι; Ο νεαρός παίκτης έκανε όλες αυτές τις απίστευτες αποκαλύψεις για... δέκα χιλιάδες ευρώ! Τώρα αυτό πώς το λες;