Το δικαστήριο δεν πιστεύει το "στιγμιαίο λάθος" του Πασχάλη!

06.04.2009
Αγαπημένε μου Σωτήρη,«Αχός βαρύς ακούγεται, πολλά κανόνια πέφτουν» στου Πασχάλη το σπιτικό καθώς βγήκε η απόφαση του δικαστηρίου για την υπόθεση με το γνωστό «στιγμιαίο λάθος» και ένα έχω να σου πω...
Αγαπημένε μου Σωτήρη,


«Αχός βαρύς ακούγεται, πολλά κανόνια πέφτουν» στου Πασχάλη το σπιτικό καθώς βγήκε η απόφαση του δικαστηρίου για την υπόθεση με το γνωστό «στιγμιαίο λάθος» και ένα έχω να σου πω... Οι εφτά αράδες της δικαστικής απόφασης είναι εφτά κανονιές για τον γνωστό τραγουδιστή! Το δικαστήριο ούτε λίγο ούτε πολύ δικαιώνει την Ουρανία Τουτουτζή και τους ισχυρισμούς αυτής ότι απέκτησε ένα γιο από την 4χρονη σχέση που είχαν.

Σύμφωνα, με δημοσίευμα της εφημερίδας Espresso, το δικαστήριο αναγνωρίζει τον Πασχάλη Αρβανιτίδη ως τον «φυσικό πατέρα» του παιδιού, ενώ δε δείχνει να πιστεύει σε... στιγμιαία λάθη. Με λίγα λόγια, καταρρίπτεται η θεωρία του «κάνω παιδί τσακ μπαμ», αφού το δικαστήριο δέχεται τους ισχυρισμούς της Τουτουτζή ότι είχαν σχέση για τέσσερα χρόνια. Εξάλλου, τα στοιχεία που κατέθεσε η ίδια (θα θυμάσαι τα ανεπανάληπτα sms του Πασχάλη... που θύμιζαν στιχάκια ημερολογίου) αποδείχτηκαν σημαντικά για την τελική απόφαση του δικαστηρίου. Επίσης, απορρίπτεται το αίτημα της οικογένειας Αρβανιτίδη για νέα εξέταση DNA.

Τι λέει για την τελευταία εξέλιξη ο αοιδός; Επιμένει στη θέση ότι δεν είναι δικό του το παιδί και όπως αποκαλύπτει στην espresso ο δικηγόρος του, Αλέξης Κούγιας... θα προσβάλλουν την απόφαση, ζητώντας να γίνει νέα εξέταση DNA. Πάντως, η άλλη πλευρά δηλώνει δικαιωμένη με την απόφαση του δικαστηρίου.