Ψινάκης: αισιόδοξος για τον Ρουβά!

07.04.2009
Αγαπημένε μου Σωτήρη,Ετοιμάσου στις 16 Μαΐου να βγούμε Ομόνοια να πανηγυρίσουμε. Ο Sakis Ρουβάς θα βγει πρώτος στην Γιουροβίζιον και θα φέρουμε τον διαγωνισμό ξανά στην Αθήνα. Όχι, δεν το είδα όνειρο.
Αγαπημένε μου Σωτήρη,


Ετοιμάσου στις 16 Μαΐου να βγούμε Ομόνοια να πανηγυρίσουμε. Ο Sakis Ρουβάς θα βγει πρώτος στην Γιουροβίζιον και θα φέρουμε τον διαγωνισμό ξανά στην Αθήνα. Όχι, δεν το είδα όνειρο. Ο Ηλίας Ψινάκης το είπε και μάλιστα δείχνει πολύ σίγουρος για την πρωτιά του πρώην συνεργάτη του. Και ναι, ο Ηλίας είναι πολύ ανώτερος άνθρωπος γιατί τέτοια σιγουριά για τη νίκη, ούτε ο ίδιος ο Sakis δεν την έχει.

Ποια Χαντισέ και ποιο... Νορβηγάκι με το βιολί του. Sakis λέμε και όπως εξηγεί στη συνέντευξη του στο «Πρώτο Θέμα» ο Ψινάκης, ο Ρουβάς θα έχει την αμέριστη εμπιστοσύνη των Ρώσων και γενικά των χωρών της πρώην Σοβιετικής Ένωσης. Που ως γνωστόν, αυτό το μπλοκ είναι ο φόβος και ο τρόμος για τις υπόλοιπες συμμετοχές. Όποιος καταφέρει να διεισδύσει σε αυτό και να κερδίσει τη συμπάθεια τους, δεν έχει να φοβηθεί τίποτε.

Και όπως εξηγεί ο δαιμόνιος μάνατζερ, όλοι οι σταρ και τηλεσταρ του ανατολικού λόμπι ξέρουν και συμπαθούν τον Sakis και θα τον βοηθήσουν τρελά. Από το στόμα του και στων ανατολικών το αυτί. Πάντως, είναι αλήθεια ότι ο Ρουβάς στην προώθηση που κάνει του τραγουδιού, έχει ενθουσιάσει τα μάλα τους Ευρωπαίους και για του λόγου το αληθές είναι από τα μεγαλύτερα φαβορί του διαγωνισμού.