Κολέτσα - Μακρής: το νέο ζευγάρι της πόλης!

06.04.2009
Αγαπημένε μου Σωτήρη,Με τον Κώστα Καραφώτη έλεγαν τα δημοσιεύματα ότι βγαίνει η Χριστίνα Κολέτσα, αλλά τελικά η νεαρή αοιδός την έκανε... γυριστή και ερωτεύθηκε άλλο νεαρό συνάδελφο της. Ο τυχερός
Αγαπημένε μου Σωτήρη,

Με τον Κώστα Καραφώτη έλεγαν τα δημοσιεύματα ότι βγαίνει η Χριστίνα Κολέτσα, αλλά τελικά η νεαρή αοιδός την έκανε... γυριστή και ερωτεύθηκε άλλο νεαρό συνάδελφο της. Ο τυχερός (γιατί, συγνώμη με Κολέτσα στο πλευρό, μόνο τυχερός είναι ένας άνδρας) είναι ο Διονύσης Μακρής και όχι μην κουράζεις περισσότερο το μυαλό σου. Τα παιδιά συμμετέχουν στο ίδιο σχήμα και συγκεκριμένα στο «Ammos» στο πλευρό του Βασίλη Καρρά.

Σύμφωνα, δε, με τελευταία δημοσιεύματα η σχέση τους μετράει μόλις λίγες μέρες και το κονέ πλέχτηκε στη διάρκεια των προβών. Μάλιστα, το πρώτο βήμα έκανε ο Μακρής, ο οποίος μόνο αδιάφορος δεν έμεινε στα κάλλη της Χριστίνας. Α, να κάνω μία μικρή παρατήρηση... προτιμώ Κολέτσα με λίγα κιλά παραπάνω. Δεν εγκρίνω τόσο αδύνατη. Και μετά τη μικρή μου παρένθεση, συνεχίζω με το love story, που φαίνεται να έχει μέλλον. Αν κρίνουμε από τον ενθουσιασμό και των δύο πλευρών.

Οι δυο τους φεύγουν πάντα μαζί από το κέντρο και όπως λένε κάποιοι, ο Μακρής βρίσκεται σχεδόν κάθε μέρα στο σπίτι της Κολέτσα. Εκείνη, αν και φρεσκοχωρισμένη (μια του Νίκου Γιγουρτάκη, δυο του Νίκου Γιγουρτάκη, τρεις και σπίτι του) είπε να ακολουθήσει το άσμα του Σπύρου Σπυράκου... «ο έρωτας με έρωτα περνάει». Και καλά κάνει, νέο κορίτσι.