Και ο Μαρκουλάκης στη Βουλή...

14.04.2009
Αγαπημένε μου Σωτήρη,«Και ο Μαρκουλάκης στη Βουλή». Sorry, αλλά δεν μου έρχεται άλλο σύνθημα για τον Κωνσταντίνο. Με το που θα κατέβει, όμως, στις εκλογές, υπόσχομαι να βρω τα καλύτερα συνθήματα
Αγαπημένε μου Σωτήρη,


«Και ο Μαρκουλάκης στη Βουλή». Sorry, αλλά δεν μου έρχεται άλλο σύνθημα για τον Κωνσταντίνο. Με το που θα κατέβει, όμως, στις εκλογές, υπόσχομαι να βρω τα καλύτερα συνθήματα για τον ηθοποιό και τον προεκλογικό του αγώνα. Θα κατάλαβες ότι ο Μαρκουλάκης σκέφτεται σοβαρά να ασχοληθεί με την πολιτική και μάλιστα έχει ήδη πρόταση.

Σύμφωνα με την εφημερίδα «Πρώτο θέμα», ο ηθοποιός αποφάσισε να μπει στο ψηφοδέλτιο του νεοσύστατου κόμματος «Δράση» του Στέφανου Μάνου για τις ευρωεκλογές. Η απόφαση του δεν είναι και τόσο τυχαία. Ο Μαρκουλάκης ασχολείται με την πολιτική και γνωρίζει από τα προβλήματα του τόπου και όχι μόνο.

Έτσι, σε μία πρόσφατη συνάντηση που είχε με τον Στέφανο Μάνο, όταν ο τελευταίος του είπε κάποια πράματα για το πρόγραμμα του νεοσύστατου κόμματός του, ο ηθοποιός έδειξε ενδιαφέρον. Κι όταν, δε, διάβασε το πρόγραμμα, ενθουσιάστηκε τόσο, που δέχτηκε να προσχωρήσει στο κόμμα και να συμπεριληφθεί στο ψηφοδέλτιο. Ωστόσο, λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων (βάλε και την απειρία) ο Κωνσταντίνος δεν επιθυμεί να βρίσκεται σε εκλόγιμη θέση.