Αλιμπέρτη: "Ο Καφές δεν ταιριάζει στην Καγιά"!

14.04.2009
Αγαπημένε μου Σωτήρη,Σε λίγες μέρες ξεκινάει η Βίκυ Καγιά και ρώτησαν τη γνώμη της Σοφίας Αλιμπέρτη πώς βλέπει την επιλογή του ΑΝΤ1 να βάλουν την Καγιά στη θέση αυτή. Η παρουσιάστρια του «Καλομελέτα κι έρχεται»
Αγαπημένε μου Σωτήρη,


Σε λίγες μέρες ξεκινάει η Βίκυ Καγιά και ρώτησαν τη γνώμη της Σοφίας Αλιμπέρτη πώς βλέπει την επιλογή του ΑΝΤ1 να βάλουν την Καγιά στη θέση αυτή. Η παρουσιάστρια του «Καλομελέτα κι έρχεται» μίλησε σε ραδιοφωνικό σταθμό και μπορώ να σου πω ότι είπε καλά λόγια για το μοντέλο.

«Είναι πανέμορφη, λαμπερή και ταλαντούχα» είπε η Σοφία και μέχρι εδώ όλα ωραία και όλα καλά. Όταν, όμως, τη ρώτησαν συγκεκριμένα για τον «καφέ» η απάντηση της Σοφίας ήταν λίγο... περίεργη. «Δε νομίζω ότι το κόνσεπτ του Καφέ ταιριάζει στην Καγιά». Κοίταξε, δεν είναι η πρώτη που το λέει, οπότε δεν μας προκαλεί και τόοοση εντύπωση η άποψη της.

Ωστόσο, το γεγονός ότι η Σοφία ανήκει στο δυναμικό του ΑΝΤ1 και πετάει αυτή την ατάκα, είναι κάπως. Από τη στιγμή κιόλας, που στο Μαρούσι φαίνεται να επενδύουν πάνω στην Καγιά και να ποντάρουν σε αυτήν για μία νέα λαμπρή εποχή του «Καφέ». Τέλος πάντων, η άποψη της Αλιμπέρτη μάλλον δεν κρύβει κάποια πικρία (επειδή πολλοί πίστευαν ότι εκείνη θα αναλάμβανε την εκπομπή), αφού οι σχέσεις της με το κανάλι είναι άψογες και εκτός απροόπτου θα ανανεώσουν το καλοκαίρι το συμβόλαιο της.